Webo bilder på Zoopet

Webo bilder på ZoopetF_rsta_sidan_2
<p>F&ouml;rslag till f&ouml;rsta sidan version 2.</p> <p>Lite mera h&ouml;guppl&ouml;st bild d&aring; de man infogar i inl&auml;gg inte verkar kunna visas i b&auml;ttre uppl&ouml;sning &auml;n storleken p&aring; sk&auml;rmen. Denna borde man kunna ladda ner eller se i st&ouml;rre format.&nbsp; Hoppas jag :-)<br /><br />(V&auml;lj st&ouml;rre bild, maximera f&ouml;nstret och zooma in (CTRL&nbsp;och +) s&aring; den blir lika stor som f&ouml;rsta sidan s&aring; ser man b&auml;ttre hur det ser ut)</p>
Juwel Rio 240

Nystartat. Sten för att hålla ner stora roten och den stora kalksten för att hålla ner drivvirket. 4 st silverhajar och 4 st Ancitrus malar i då.

Juwel Rio 240 (nystartat)

Varmt i vårt nybyggda hus trots vi inte har annat ett par små fönster på middag och eftermiddags solsidan. Som tur var där inga fiskar i då det var nystartat. 

Juwel Rio 240 (nystartat)

Här stod det när det var nystartat och fick sedan ge plats till ett Rio 400 efter 1 vecka.

Juwel Rio 400 (början)

Fått hem det och rengjord det samt tvättat allt grus. Grabben ville vara med men kl 1 på natten så gav han upp och la sig i soffan :-)

 

Mitt Juwel Rio 240 syns till höger i bilden.

Juwel Rio 400 (början)

Fått hem det och rengjord det samt tvättat allt grus.

Juwel Rio 400 (nystartat)

Nystartat och utan fisk

Test bild

Lite mera högupplöst bild då de man infogar i inlägg inte verkar kunna visas i bättre upplösning än storleken på skärmen. Denna borde man kunna ladda ner eller se i större format.  Hoppas jag :-)

(Välj större bild, maximera fönstret och zooma in (CTRL och +) så den blir lika stor som första sidan så ser man bättre hur det ser ut)