Dataskydd och GDPR på Zoopet


Hur Zoopet hanterar användardata

Att surfa på vår hemsida kräver inga upplysningar som identifierar dig som användare.

Vi kommer möjligen automatiskt att samla in icke personliga upplysningar om dig, som t.ex. vilken typ av webbläsare du använder eller om den hemsida från vilken du klickade dig vidare till vår hemsida. Du kan inte identifieras utifrån dessa upplysningar och vi använder den endast för att kunna optimera vår service på hemsidan.

Ingen statistik lagrar personuppgifter. Vi analyserar logfilen med AWstats och inga personuppgifter finns i loggfilen.

Zoopet sparar inga cookies

På Zoopet kan det förekomma tredje-parts service och komponenter, så som (men inte bara dem) Google Maps, Youtube videos, Tweets, eller Facebook kommentarer. Dessa tredje parts samarbeten och komponenter gör att den som har komponenten, så som Facebook eller Google, kommer att få teknisk data om din webbläsare, IP adress, och vilken sida du har besökt på Zoopet. Om du samtidigt som du besöker Zoopet även är inloggad t.ex. på Facebook eller Google, kan Facebook/Google då lägga till denna data till din profil. Denna process görs av den tredje partens komponentägaren och det är bortom vår kontroll och beror helt på en relation mellan dig och den tredje partens komponenthållare.

Säkerhet

Datasäkerhet har hög prioritet hos Zoopet. Därför har vi valt en dedicerad server som är lokaliserad i Sverige hos Inleed. Det är enbart Zoopet som finns på denna server. Vi patchar både server och mjukvara fortlöpande. Rutinen är att installera akuta säkerhetsuppgraderingar skyndsamt. Är det inte akuta, avvaktar vi en till två veckor.

Det finns dock inget företag, inte heller Zoopet, som kan eliminera varje form av säkerhetsrisker i förbindelse med transmissioner av personlig information via online transaktioner och detta är därför på eget ansvar.

Samarbetsområde

Vi förbehåller oss rätten till att ha tillgång till och till att framlägga individuellt identifierbara upplysningar med avsikt att uppfylla gällande lagstiftning, domstolsbeslut och lagliga myndighetskrav och för att kunna driva systemen korrekt och för att skydda oss själva och våra besökare.

Genom att ladda upp en bild på Zoopet.com ger du Zoopet rätten att använda bilden på hemsidan, t.ex. i samband med en artikel eller i ett bildgalleri. Vi kommer att ange ditt namn som upphovsperson. Om vi vill använda en bild på annat sätt än ovan så kommer vi att kontakta dig för att få ditt godkännande.

Länkar

Denna hemsida kan innehålla länkar till andra hemsidor. Var vänligen uppmärksam på att Zoopet inte ansvarar för förtrolighet eller innehåll på dylika andra hemsidor och att Zoopet därför inte påtar sig något ansvar gällande sådana hemsidor.

Meddelande om ändringar

Om vi beslutar att göra ändringar i vår politik vidrörande skydd av personliga upplysningar kommer dessa ändringar att placeras på vår hemsida.