Nevinx bilder på Zoopet

Nevinx bilder på ZoopetAncistrus
Min vackra pojke, här har han ganska nyligen kommit i karet och far väl mest runt som en galning för att kolla läget. Tog säkert 100 kort på karet den dagen, och några få blev bra.
Barb?
Lite suddigt, men det visar lite av fisken iallafall....
Botten
Så här ser botten ut i lite närmare perspektiv, lite fattas på sidorna, för kameran räckte inte ut ordentligt.
Cikliderna leker!
Här ser man hur tomt det är i resten av karet, det finns 3 nycklar till, men de ligger troligen bakom krukan och trycker, malarna är också nogsamt bortjagade!
Elefantnosfisk
Tyvärr är båda mina raringar döda idag, eftersom jag inte kunde sköta om dem efter konstens alla regler. En dag ska jag ha såna igen, i ett mycket större kar och med mer kunskap i ryggen.
Fjärilsciklid
Den här hoppas jag är en hane, den är dubbelt så stor som den andra jag har, och betydligt mycket mer "vaktig" mot de andra fiskarna. Den är väldigt klar och fin i färgerna, och med mitt nya, blåa lysrör är den jättefin att se på.
Gibbi
Fick veta att jag troligtvis har en gibbibebis här, visst är den fin?
Grottan
Som jag hoppas, och håller alla tummar och tår för, att paletterna ska gilla, och kanske kunna fixa barn i! Planterade lite buskigare växt där, så det blir lite lummigt.
Hyllorna
De här växterna satt jag fast med knappnålar, hoppas de vill växa fast ordentligt. Det blir fint när de blir lite lummigare tror jag.
Långt ifrån klart
Det är startat för bara några dagar sedan, växterna var kassa några av dem, så här ska gödas och fixas innan fjärilarna ska flyttas över. en grotta av kokosnöt ska in och några flytväxter med, kanske en ormbunke?
Liten, liten ancistrus
Han ser så oerhört liten ut! Det här är åke, han är en gåva från mor min, och han är urgullig!
Mamma vaktar äggen!
Tittar man noga ser man äggen som ligger på stenen till vänster om henne!
Nyckehålsciklid
I närbild, gissa hur många varv jag hann krypa runt karet för att ens komma nära nog att ta en suddig bild? Och gissa då hur många varv man hinner innan man hinner ta en bild som ens är i närheten av att föreställa en synlig fisk? De är skygga som attan, lite bättre nu, men inte som de i det stora karet, som nästan kryper upp i handen när man stoppar ner maten......
Översikt
Här är det nyaste karet, jag stoppade i 5 nycklar där i, men tycker nog att det är för trångt åt dem, så om jag lyckas få tag i dem ska de få flytta från det här till det stora. Iallafall tre av dem, två stycken borde ju kunna få plats?
Palettciklidhanen
Han är fin, men ser också väldigt "pluttig" ut i det här karet!
Så här ser det ut idag
Vi hade ganska mycket att göra med det här innan det blev så här. Fiskarna fick någon mystisk invasion av bakterier, växterna dog och det såg för himla tråkigt ut. Nu har alla vattenvärden sett bra ut ganska länge, fiskarna trivs bra och ser välmående ut, och det växer så det knakar efter att jag satte in ett AquaGlorör.
Vy över hemmet!
Här är en vy över mitt 300liters, jag har försökt att hålla mig till ågra få växtsorter som inte botiorna gräver upp. Tycker nog att jag kan vara lite nöjd över utseendet ändå, lite mer lummigt kan det få bli, men jag hoppas att växterna tar ordentlig fart när PMDD kommer att börja användas.