Admins Aquascape
(Växtakvarium (växterna dominerande inslaget))

Betyg
Ditt betyg

Fakta

Fabrikat: Imazo
Bredd: 40 cm
Höjd: 50 cm
Längd: 60 cm
Antal liter: 80 liter
Inlagt av: admin
Datum: 2023-12-19

Foto © admin

Beskrivning

Det bästa med min Iwagumi-aquascape är den öppna layouten. Jag har gett viktiga element gott om utrymme att andas, vilket ger ett intryck av ett stort och vidsträckt landskap inom akvariets begränsade yta.

Inredning

Iwagumi-stilen handlar om att skapa ett minimalistiskt och harmoniskt landskap med hjälp av stenar och några få väl valda växter. I mitt akvarium har jag noggrant placerat stora och små stenar på ett sätt som ser ut som naturliga formationer. Det ger verkligen en känsla av balans och rörelse.

Teknik

För att verkligen framhäva stenarnas och växternas skönhet har jag investerat i högkvalitativ filtrering och teknik för att hålla vattnet kristallklart.


Fiskar

Brax, braxen
Foto: Erik Ahlin
Guldmedlemmar kan se denna
Abramis brama
Brax, braxen

En väldigt vacker fisk Loruem ipsum. En väldigt vacker fisk Loruem ipsum. En väldigt vacker fisk Loruem ipsum. En väldigt vacker fisk Loruem ipsum. En väldigt vacker fisk Loruem ipsum. En väldigt vacker fisk Loruem ipsum. En väldigt vacker fisk Loruem ipsum. En väldigt vacker fisk Loruem ipsum. En väldigt vacker fisk Loruem ipsum. En väldigt vacker fisk Loruem ipsum. En väldigt vacker fisk Loruem ipsum. En väldigt vacker fisk Loruem ipsum. En väldigt vacker fisk Loruem ipsum. En väldigt vacker fisk Loruem ipsum.

Övriga fiskar

testöalsdkjfölasjkfÖvriga växter

asdfadföasldjföladsjflÖvriga skaldjur

asdfasdfaölskjdfölasdkjf