Vad tycker ni om mina FRAMTIDA räkmix?

#1 - 27 januari 2009 19:46
Har aldrig gjort räkmix innan, så jag tänkte mig att göra en!

Ingredienser:

skalade räkor
kokta bönor
kokta ärtor
lite vitlök


Bidningsmedel: Aga Aga


Vad kan jag ha mer i räkmixen?
#2 - 27 januari 2009 19:49
Spirulinapulver
#3 - 27 januari 2009 23:54
räkskal
#4 - 28 januari 2009 20:59
varför koka ärter och bönor? mkt näring som försvinner då...

jag har alltid kört på räkskal (själva räkan äter vissa, så jag bjuder dem på räkmackor) Ärter, Vitfiskfilé, och för smak och färg: spiruina, astaxanthin, vitaminer, omega3, vitlök...
#5 - 28 januari 2009 21:30
Vandal skrev:
varför koka ärter och bönor? mkt näring som försvinner då...



jag har alltid kört på räkskal (själva räkan äter vissa, så jag bjuder dem på räkmackor) Ärter, Vitfiskfilé, och för smak och färg: spiruina, astaxanthin, vitaminer, omega3, vitlök...


Är spirulina och astaxanthin verkligen värt pengarna!?!?!
Dessa grejerna är dyra tycker jag iaf!
#6 - 30 januari 2009 18:35
Dyra och dyra, det är väldigt dryga pulver som håller länge om man förvarar dem i frysen, astaxanthin finns till viss del i räkskal, men ska man mata på för att få kraftiga färger tycker jag man ska ha i det...
jämförelsevis kostar ju räkorna en hel del men eftersom man egentligen bara behöver skalen och huvudena så kan man ju dra av den kostnaden efter en fredagskväll...











Annons