1 Batch för mig innehåller:

2 kg räkor
1 kg spenat
1 kg Ärtor
1 stor eller 2 små Citroner (skalade)
200 gram Alfalfa groddar
200 gram mungbönsgroddar
1 påse frysta musslor
1 halv påse torkade kikärtor (blötlagda)
400 g sej eller makrill
1 vitlök
2-3 st 25 grams påsar Agar-agar
2 msk Astaxanthin pulver (1,5 procentigt)
ca 1 kg matrester (Kan uteslutas)(Exempelvis Räkskal, fänkål, morötter, sallad, nässlor, havregrynsgröt, broccoli, blomkål, gurka, zuchini, aubergine, äpple, apelsin, vindruvor, kålrot, banan, avakado ....det mesta är sånt man skär bort eller något för gammalt) Men ha absolut inte potatis i!!!

Tillvägagångssätt:
Mixa ungefär 1 kg åt gången (anpassa efter mixerstorlek) (måste vara åtminstone 5 grader i mixen)(spenat och astaxanthin pulver behövs ej mixas)
Häll över i en spann med största möjliga diameter, så att det är lätt att röra runt.
Koka upp Agar-agar med 3 dl vatten per påse, koka på full effekt under omrörning tills det är som hallonkräm. Sänk aldrig tempen förens du tar bort kastrullen från grytan för då tappar man bindningseffekt. Det bränner fast extremt lätt om man inte rör hela tiden och när det bränt fast går det inte ens få bort med svinto.
Slå i agaret i spannen med övriga grejer och rör om direkt. Fortsätt att röra runt väldigt noggrant ett par minuter.
Därefter ner i påsar och in i frysen.

Har du någon fråga om ingredienterna kan jag svara på det.