räkcocktail?!

#1 - 11 april 2006 18:01
Hejsan! :)
Jag tänkte kolla om ni visste hur fixar man räkcocktailen (gör den ätbar) portions vis, värmer man upp hela? o sen tar en bit o fryser igen?

man värmer ju upp i en bunke kallvatten.. hur länge?

tacksam för svar :)
#2 - 11 april 2006 20:37
När det gäller mat som människor ska äta bör man inte tina upp den och sedan frysa in den igen, och jag förutsätter att det även gäller fiskmat. Går det inte att skära av lagom stora bitar när räkmixen är fryst? Det brukar jag göra (med min vassaste kniv) och sedan smula ner den i akvariet otinad.
#3 - 11 april 2006 21:40
när man köper frysfoder till fiskarna är det väl inga större problem o bryta av en passande bit. du behöver ju inte höra "kakan" så tjock
#4 - 11 april 2006 23:42
andreas den här är med gelatin i.. den ska bli gele aktig när den är tinad :D

hursomhaver så tog ja av en liten bit idag i med den i en påse och sen en skål vatten (knepigt...) men det gick ner :D











Annons