Nyårssupe'...

#1 - 31 december 2008 15:21
Vad har/skall ni äta idag,själv hade vi ugnsstekt kalkon med kokt potatis,gräddsås,majs,brysselkål och vinbärsgele.
Som efterrätt blir det smördegsinbakt wästerbottenost med varm hjortronsylt.
Senare i kväll blir det toast med hummersallad...:d
#2 - 31 december 2008 15:37
Förrätt: Krustad med räk- eller svampfyllning.
Huvudrätt: Rotfruktsgratäng, stekt pepparbiff och/eller kallskuren nötstek.
Efterrätt: Kladdkaka + vispad grädde + åkerbär.

Mums mums :p
#3 - 31 december 2008 15:40
Förrätt: Krustad med räk- eller svampfyllning (B-L-Ä! *kräsen*)
Huvudrätt: Rotfruktsgratäng (*uuh*), stekt pepparbiff (starkt? O.O) och/eller kallskuren nötstek (Usch, KALLT! :'()
Efterrätt: Kladdkaka (CHOKLAD?! Får kväljningar vid blotta tanken) + vispad grädde (Ska jag bara äta det eller?) + åkerbär (Jag föredrar hallon *kräsen x2*)

Blä blä >__<'
#4 - 31 december 2008 15:44
Ojojoj..
Knytkalas med colombianer, spanjorer och venezuelafolk..
Själv tar vi med tortilla de patata, (spansk omelett)
och pisto.
Antar att det blir en massa olika kötträtter och såser och grejer.
Blir väl att man käkar i typ 5 timmar... fan, vill ju bara hinka... ;)
Gott nytt år på er!
#5 - 31 december 2008 15:45
Tror jag kommer till er och käkar låter gott.

Toastskagen,
Helstekt fläskytterfile potatisgratäng sallad ed avocado,
Fuskpannacotta tror jag heter.
#6 - 1 januari 2009 11:18
såhär när man vaknar på nyårsdagen känns det underbart att börja den med sin överblivna nyårsdiné...

Tournedos på rostasfilé med Cheddartäckt Potatisgratäng och Whiskysky

Frukostdags!
#7 - 1 januari 2009 17:57
Här är en bild på min middag om och men blev den av till detta hemmalagad potatisgratäng:)
#8 - 2 januari 2009 16:56
Hängmörad biff av utvalda Gotlänska kreatur med ugnsrostad mandelpotatis och morötter samt en gudomlig tryffelbearnaise. Till efterrätt blev det "bara" en passionsfrukts-pannacotta. Är ju bara nyår en gång om året, och man kan gott fira av 2008 - ty det var ett bra år.

//C
#9 - 2 januari 2009 20:08
Tapas innan maten vart klar,
Förrätt: Laxcarpaccio med ruccola, rostade pinjenötter och parmesan
Varmrätt: Oxfile från Månstadsbetat djur och potatisgratäng, till detta tre såser: rödvin, svamp och "bearnaise". Den med icke-mammalia-preferenser åt forell med smörig vinsås och sagda potatisgratäng. Sallad såklart och en provbakning som inte kommer upprepas: cake sale med champinjoner, vitlök och persilja
Efterrätt: Creme brulée

Till kaffet skulle vi haft en elakt god kladdkaka men den orkade vi inte ;)
#10 - 3 januari 2009 00:39
Förrätt: Mini julbord
Varmrätt: Stek, bakad potatis, mozarellasallad, lite andra sallader, såser och tillbehör.
Efterätt: Bär och frukt med grädde

PAUS
Ostbricka
PAUS
HUMMER <3
#11 - 3 januari 2009 00:46
Ett friskomål på MAX :P
#12 - 3 januari 2009 10:24
Här är en bild på min middag om och men blev den av till detta hemmalagad potatisgratäng:)

Det där köttet ser inte dumt ut!!!
#13 - 3 januari 2009 10:27
Lite bilder på nyårsmaten.
#14 - 3 januari 2009 12:46
NIC skrev:
Lite bilder på nyårsmaten.
[:-35][:-35][:-35][:-35][:-35][:-35]ser riktigt fint ut sådant saknar jag i min tillvaro:)
#15 - 5 januari 2009 18:16
Nice middag NIC...:d











Annons