<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>citat:<hr height=1 noshade id=quote> Man kan tydligen använda gelatin och göra en "sockerpudding" i sin jästflaska. Sedan häller man på lite jäst utblandat med lite vatten. Poängen är att jästen inte kommer få allt socker med en gång utan sakta äta sig igenom puddingen:
http://fins.actwin.com/aquatic-plants/month.200102/msg00379.html
Verkar rätt coolt. Jag tänker testa det.
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Låter ju mycket intressant defdac.
Detta måste ju helt klart testas i det karet jag inte har Co2-utrustning till.
Om det nu skulle hålla i gång hela jäs-processen i tex 1 månad vore helt perfekt.
varför ska man då blanda en ny flaska varje vecka.
Ska dra i gång en i morgon för att se hur det går.
Mvh.
Micke J