[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Har precis gjort min första artemiakläckning enl. Glassburksmetoden. Följande funderingar dök upp.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Varför sköljer man artemian innan matning, räcker det inte att sila bort saltvattnet?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Spelar det någon roll om man häller i okläckta ägg och skal till fiskarna? Tänker mig att man sätter mindre satser ex. Delar upp kryddmåttet med ägg i fyra glasslådor, väntar 36 timmar silar bort saltvattnet från en låda (som innehåller ¼ kryddmått artemia,) och häller i rubbet till fiskarna skal, okläckt artemia och kläckt artemia.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Blir slutresultatet bättre om man använder en syrepump under kläckningen?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Hur fungerar petflaskemetoden?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
