på söndag blir det en riktig klassiker här hemma skomakarlåda på ryggbiff.
Gör potatis moset på gräddmjölk och smör ( gör den lite lösare en annars)
Steker bacon i en gjutjärnspanna, steker ryggbiffran i en del av bacon fettet så de är rosa i mitten lägger dem på en talrik jag ställer över mos grytan så de inte kallnar har i lite mer smör i panna pudrar i lite vetemjöl som jag bryner under omrörning spär med en skvätt rödvin och ca 2 dl vatten salt och peppar.
LÄgger en stro klick mos på en varm talrik ringlar över lite "brunsås" lägger på kött skivan toppar med bacon avnjutes med pressgurka en kall pilsner och hårdbröd. =)
Låter riktigt gott och invecklat;):Dsjälv så ska jag ha Pastasallad med inslag av Kyckling som jag har fått så jag slipper göra nåt idag skall enbart tas ut ifrån Kylen och läggas upp,helst på engångstallrikar så slipper jag disken passar mig utmärkt:p