Black Molly med svamp?

Mick13 skrev:
Tyvärr är inte molysaran man köper i handeln längre så robusta som förr , de drivs upp i stora bräckvattens kar och därav blir de känsliga för vårt reöaltivt osalta vatten , men prova nästa gång med att tillsätta lite vanigt salt i vatnet så blir övergånge mildare för molysaran. Annaras kan du köpa mollys privat någon som drivit upp dom själv dessa braukar vara tåligare.

Lite om salt.

http://www.kramforskoi.com/salt.htm[/quote]



De är sant som du säger att fiskarna i affären är av sämre kvalite nu
mot var de var innan. Då man odlar dem i mängder på en relativt liten
yta om man ser till mängden fisk och att dem växer för fort.
Så att köpa privata är nog ett bättre alternativ om man får tag på
en seriös privat odlare. Men man kan även hitta lika bra fisk i
avkarieaffären om man är noga med att titta på dem så de verkligen
är friska och är kolsvarta över allt.

När de gäller salt ska man vara väldigt försiktig. Om man dock tar väldigt
lite salt så skadar de säkert inte men då ska de vara lite.

Men jag hoppas iaf vi är överens om att de bästa sättet att lösa
problemet med redan sjuk fisk är att ta bort dem från akvariet och
köpa nya i affären eller privat.