Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Kissens mage

Kollapsa
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
Nya inlägg

 • Salta Katten
  svarade
  När min katt vill leka brukar han lägga sig på rygg med magen i vädret och jama klagande tills man kommer och pillar honom på magen. Synd att han är så hårdhänt bara, trots att han har klippta klor gör det ganska ont... Särskilt det där sparkandet med bakbenen, han tar i allt vad han orkar! Skitkul tycker han, ajajaj säger matte... fast lite får man ju tåla.

  Kommentera:


 • Rambo
  svarade
  Ingen fara, du kommer märka ganska tydligt om det är på lek eller allvar.
  Lek = katten ligger kvar och du har svaga rosa märken på handen
  Allvar = katten springer iväg och du blöder

  Kommentera:


 • anna7607
  svarade
  Hejsan!

  Att din katt blottar magen ska du ta som en kanon grej, magen är en katts mest intima region och genom att blotta den öppet när den vilar, visar katten sin ägare fullt förtroende och kärlek samma vid bus och lek. Om din katt skulle slåss med en annan så är magen det känsligaste stället och då blotta den definitivt inte magen, så busa du med din katt, klipp klorna så slipper du förblöda =)

  Kommentera:


 • elinj
  svarade
  jag har själv en katt som busar så, och det syns på han att tycker är roligt. När jag vet att man ska busa med honom så använder jag oftast en långärmad tröja för att undvika att bli sårig precis överallt.

  Kommentera:


 • Jonna91
  svarade
  Ursprungligen postat av Azur Visa inlägg
  En varning bara - katter som leker tar inte på långa vägar i allt vad de orkar, men det kan ändå göra ont och bli blodvite på din hand.

  Ja för nån timme sen råkade han riva mig blodig på handen när han skulle spurta iväg med sin nyvunna råtta :P

  Men då kan vi fortsätta busa alltså

  Kommentera:


 • Jens A.
  svarade
  Tricket är att bara låta honom bita. Håll kvar handen. Drar du bort handen skär klorna ner i huden...ajjj!

  Kommentera:


 • Azur
  svarade
  Ja, det är bus. De flesta katter gör så om man "rufsar till" pälsen på magen, det är tydligen en signal att man vill leka. En varning bara - katter som leker tar inte på långa vägar i allt vad de orkar, men det kan ändå göra ont och bli blodvite på din hand.

  Kommentera:


 • Jonna91
  skapade ett ämne Kissens mage

  Kissens mage

  När jag busar med kissen brukar han lägga sig på rygg och om jag då "rufsar till" pälsen på hans mage tar han tag i handen och biter på den samtidigt som han sprättar med klorna på baktassarna på armen. Det gör inte speciellt ont så det besvärar ju inte mig. Betyder det att han busar med mig och tycker att det är roligt eller menar han att jag ska sluta busa på hans mage? Jag är inte säker på om det är en varning att jag ska sluta eller om det bara är bus
Sparar...
X