Telepatiska fiskar

Kollaps
X
 
  • Tid
  • Show
Rensa alla
nya inlägg
  • Dagan
    • November 2002
    • 411

    #46
    Jag förstår inte.... jag ser inga bilder jag får inga bilder men har alltid lätt för att få kontakt med djur genom läten, rörelser och känslor visade i värme som djur själva kommunicerar. Människor har alltid lidit av att förmänskliga djur pågrund av att ha brist på annat sällskap, annan kärlek.
    Jag kan ta min lilla syster som exempel. Hon rider, har katt och är en allmänt djurälskande tjej som funnit sin tröst i djur därför att hon alltid stuckit ut näsan för långt och på det viset fått problem med människor som talat med tungan och inte med hjärtat. Hon grät över sin kattunge flera månader efter den hade dött, och så länge han levde hade vi sovit med honom, matat honom och vårdat honom som en mor. Även jag hjälpte till(totte hette han) vi gillade honom väldigt mycket och han gillade nog oss eftersom han sov så belåtet med oss och var en liten ängel. Jag fick aldrig några bilder jag visste bara att han ville bli kliad eller matad... såg det nog i hans ögon och hans sätt.(som djur kommunicerar) Samtidigt så har jag varit surrugat mamma flera ugånger åt många fågelfän som jag levt mycket nära inpå! jag har ridit, vi har en hund och har haft många fler, vi har även haft många katter och jag gillar inte katter men de gillar mig och ibland när jag sover eller bara sitter så kommer min lill syrras honkatt, och antingen så kryper hon upp och slappnar av helt eller biter och är allämnt på.
    Även om man går ut så kan det komma fram många djur!
    Jag utmanade en råbock med ljud och kroppsspråck och det var i juni tror jag för många år sen, iallafall så kom den fram tills det var cirka 10 meter sen så gjorde den ett utfall och rörde sig i sixsac och rörde sig sedan i cirklar runt mig tills jag blev "mänsklig igen".
    För ett par dagar sen smög jag mig på en grodlek tills jag va 0,5 meter i från och kollade på hela skådespelet tills en groda hoppade upp ur vattnet och hoppade fram till mig för att sedan stanna under mig(låg på mage med händerna som stöd för huvudet) han satt där ett tag för att sedan hoppa tillbax och då dök alla grodor i dammen ner och det blev tvärdött och då drog jag mig tillbaxs, fick jag en överjordisk kontakt? jag tror själv att grodan trodde att jag va värsta vrålåcket som kom på alla fyra men ack va besviken han blev! Så varför kan man inte bara inse att djur är djur och de har den kapacitet de behöver för att överleva! jag kan hålla med om att alla djur i fångenskap håller en kontakt med människor, men det gör de för att överleva! De är ju int dumma.
    Myror, insekter? det tror jag inte att man kan styra möjligtvis att man kan göra intrång. Sen detta med att vara jägare eller vara jagad.
    Rörigt? jo men det är livet!

    Lyssna/lyssnar o lär medans det finns tid för det.
    Lyssna/lyssnar o lär medans det finns tid för det.

    Kommentar

    • Kramfors
      • January 2003
      • 7265

      #47
      Matrix och andra om ni reser norr ut så kom och njut av Kramfors med Höga Kusten, Värdsarvet, och prata med mina fiskar och och hunden.
      http://medlem.spray.se/ikramfors/

      I Kramfors är det ljust och vackert
      http://www.kramforskoi.com/

      Kommentar

      • Mona
        • October 2002
        • 840

        #48
        Jag var nyfiken och testade detta med "djurpratare" på mina två katter. Jag blev GRYMT besviken (+500 kr fattigare) och tvivlade på att jag ens kände mina små älsklingar i ett par dagar innan jag lyckades skaka av mej den obehagliga känslan. Jag skrev ned allt som frågades och svarades på min hemsida (under "Eliza & Sandy2 -> "Prat"). Jag hoppas fortfarande på att det verkligen går att kommunicera med djur men tar nu varje tillfälle i akt för att varna för de oseriösa "djurpratarna" där ute.

        /Mona

        Ragdolls, Ancistrus D, Pansarmalar & Kardinaltetror.
        54 & 180 liter
        Min hemsida ~*~ Min YouTube kanal ~*~Applesnail

        Kommentar

        • matrix
          • March 2003
          • 135

          #49
          <BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>citat:<hr height=1 noshade id=quote>Jag hoppas fortfarande på att det verkligen går att kommunicera med djur men tar nu varje tillfälle i akt för att varna för de oseriösa "djurpratarna" där ute. <hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>

          Instämmer. Jag har också hört talas om sådana komiska möten. Många ger sig ut för att vara djurtolkar fast de inte till fullo behärskar det. Som jag tidigare sagt så är det inte alla som kan tolka informationen rätt, för det handlar ju om att tolka. <b>Djurpratare kan vi alla vara men inte djurtolkar,</b> därtill krävs mångårig träning och även fallenhet. För bara några veckor sedan råkade en god vän till mig ut för samma sak, vi vek oss dubbla av skratt efteråt. Det var komiskt... helt klart värt pengarna. Sedan tog han ut en skicklig djurtolk istället, med goda referenser (det ska man alltid efterfråga), och träffsäkerheten var enorm, allt stämde....nästan värt pengarna

          Sen undrar jag om inte mina katter skulle passa på att driva huvudlöst med en djurpratare om jag skulle anlita någon. Vi människor skulle väl kanske inte heller vara helt sannfärdiga av oss om en främmande kurator/psykolog/intervjuare skulle komma och ställa personliga frågor till oss i en timme. Ibland säger vi kanske omedvetet sådant som vi önskar vore sant istället för sanningen. Djur kanske fungerar på samma sätt.<img src=icon_smile.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile.gif border=0 align=middle>

          Om man pratar själv med sina djur så får man bättre kontakt och bättre förståelse för deras behov. Det förenklar även dressyr och uppfostran. En djurtolk (med referenser) kan vara bra att anlita om det är fråga om svårare problem eller tecken på någon förmodad sjukdom eller dyligt som inte en veterinär kan bota eller lindra.

          KRAMFORS.........Tack för din inbjudan. Det verkar vara en fantastiskt vacker trakt du bor i, man blir nästan avundsjuk.;-)

          Men jag förstår nu att det inte är värt mödan att komma upp enbart för att prata med dina fiskar. Jag gissar att det är så ljust och vackert nu på våren i Kramfors att fiskarna (och alla andra djur) är stumma av beundran. Kom hit ner till gnällbältet istället (örebrotrakten) där har djuren inget annat för sig än att pladdra hela dagarna. Men man kanske skulle åka till Kramfors för att få uppleva den djupa tystnaden.<img src=icon_smile.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile.gif border=0 align=middle>

          Mvh
          //KarlAxel
          Mvh
          //KarlAxel

          Kommentar

          • alie
            • February 2003
            • 427

            #50
            Kramfors: Jag har då inte pratat med din hund Däremot pratade jag med Christan alldeles nyss

            /A

            "Man lär så länge man leker"

            ---

            90-liter med Guppy, Molly och Kampfisk (planer på förändring så småningom)
            18-liter med yngel

            Kommentar

            • Dagan
              • November 2002
              • 411

              #51
              ...... Vad ska jag säga matrix, jag säger inget tror jag. Nä ibland så undrar jag verkligen vart vi är på väg.

              Lyssna/lyssnar o lär medans det finns tid för det.
              Lyssna/lyssnar o lär medans det finns tid för det.

              Kommentar

              • cri
                • September 2002
                • 700

                #52
                Hej,

                Vad kan man säga... Ingen tvingas tro och de som är intresserade eller redan haft egna erfarenheter kommer att fortsätta.

                Att kommunicera med djur och växter är inte något nytt. Ju mer vi kommer i kontakt med oss själva desto mer kan vi komma i kontakt med andra. Att lära sig att lyssna är... beundransvärt och kan hjälpa många, inte bara i djur sammanhang.

                <img src=extra_smilie_fish2_happy.gif border=0 align=middle>
                i ljus och
                Mvh,
                cri
                Mvh, cri

                Kommentar

                • demasoni
                  • January 2003
                  • 11

                  #53
                  Så e det ju alltid, man fångar alla fiskar man inte är ute efter och den man vill ha e omöjlig!!
                  MVH Filip

                  Discus, Malawi och tanganyika
                  Discus, Malawi och tanganyika

                  Kommentar

                  • Maxim
                    • July 2002
                    • 835

                    #54
                    När jag försöker prata med mina djur så får jag bara upp bilder på det jag VILL att dom ska säga... Hur ska jag få bort dom, antagligen falska, bilderna och få fram sanna bilder som djuret tänker/säger?
                    Vore mycket, mycket tacksam för ett svar på min fråga!

                    <img src=extra_smilie_Betta_splendens.gif border=0 align=middle><font color=blue>Maxim</font id=blue>
                    --------------
                    220 l
                    60 l
                    10 l
                    <img src=extra_smilie_Betta_splendens.gif border=0 align=middle><font color=blue>Maxim</font id=blue>
                    --------------
                    220 l
                    60 l
                    10 l

                    Kommentar

                    • cri
                      • September 2002
                      • 700

                      #55
                      Hej Maxim,

                      <BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>citat:<hr height=1 noshade id=quote> får jag bara upp bilder på det jag VILL att dom ska säga... <hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote> Jag ska försöka...

                      Det finns ett par hjälpmedel... Generellt gäller att desto mindre vi försöker desto enklare kommer det till oss.

                      <ul><li> Du kan meditera och låta djuret komma till dig i meditationen, där kan du fråga djuret om det vill kommunicera med dig.</li><li>Är svaret positivt kan du fråga vad det vill säga. </li></ul>

                      Meditation och relaxation först är alltid en god början till kontakt därför att man i meditationen tar distans.

                      Med denna distans skapas ett utrymme där vårt ego eller egna tankar inte skapas och lämnar ett fritt utrymme att få kontakt med en annan människa/djur/växt.

                      Edgar Cayce (http://www.are-cayce.com/ eller http://paranormal.se/topic/edgar_cayce.html) beskriver i en utav sina böker om hur denna kontakten mellan allt levande är möjligt.

                      Detta är inte rätt forum för en sådan diskussion men vad jag kan säga är att de flesta utav oss har väl haft en sanndröm eller en dröm där någon vi känner (djur eller människa) har kontaktat oss?!

                      Drömmar och meditation ger oss möjlighet att komma i kontakt med en annan "nivå" där själs kontakt är möjlig.

                      Mvh,
                      cri
                      Mvh, cri

                      Kommentar

                      • Maxim
                        • July 2002
                        • 835

                        #56
                        Tack så jättemycket!!!!!<img src=icon_smile.gif border=0 align=middle>
                        Testade med grannens katt. Tror jag fick nån liten kontakt där...
                        Måste man kolla dom i ögonen? Kan man blunda?

                        <img src=extra_smilie_Betta_splendens.gif border=0 align=middle><font color=blue>Maxim</font id=blue>
                        --------------
                        220 l
                        60 l
                        10 l
                        <img src=extra_smilie_Betta_splendens.gif border=0 align=middle><font color=blue>Maxim</font id=blue>
                        --------------
                        220 l
                        60 l
                        10 l

                        Kommentar

                        • Maxim
                          • July 2002
                          • 835

                          #57
                          Kom på en till fråga... Vilket djur är lättast att prata med? Jag har "tillgång" till katter, råttor, marsvin, undulater och fiskar.
                          Undulaten tycker jag inte att jag kan få nån kontakt med eller så märker jag det inte... Fågeln flyger ju efter en hela tiden så jag vet inte om det är jag som gjort att hon flyger till mej för att jag sagt det....<img src=extra_smiley_indifferent.gif border=0 align=middle>

                          <img src=extra_smilie_Betta_splendens.gif border=0 align=middle><font color=blue>Maxim</font id=blue>
                          --------------
                          220 l
                          60 l
                          10 l
                          <img src=extra_smilie_Betta_splendens.gif border=0 align=middle><font color=blue>Maxim</font id=blue>
                          --------------
                          220 l
                          60 l
                          10 l

                          Kommentar

                          • B-ianca
                            • February 2003
                            • 618

                            #58
                            Jag tror jag råkade ut för en oseriös djurpratare, men jag är inte säker. Det som gjorde mig skeptisk var att hon inte ville träffa hunden, hon ville bara veta hennes namn. Sen skulle hon kontakta henne medialt på nått sätt. En intressant grej var att hon hade rätt i att hunden hade ont i ena frambenet, tror tom hon prickade in rätt ben. Men ändå, hur visste hon att hon fick kontakt med rätt hund? Spooky. Sen började hon jiddra om att jag skulle köpa en mysko örtblandning av henne, att smörja in benet med. (Benontet berodde på att det varit brutit när hon var valp, efter en misshandel, och hon fick gå med benet obehandlat i tre veckor, tills hon fick komma till en ny ägare utan våldstendenser.)

                            -----------------------
                            B-ianca/www.frogpage.se
                            http://www.zoonen.com/minzoon.asp?oid=71680
                            -----------------------
                            B-ianca/www.frogpage.se
                            http://leguaner.se
                            http://www.zoonen.com/minzoon.asp?oid=71680

                            Kommentar

                            • Maxim
                              • July 2002
                              • 835

                              #59
                              Jag måste bara få berätta om mitt lilla snack med Bingo(min undulat)! Jag tänkte att hon flög till mej och då gjorde hon! fast det kanske inte var jag...
                              Sen när jag såg att Bingo skulle flyga iväg så tänkte jag:
                              -Lämna mej inte...
                              Då vände hon tillbaka och började små tjattra med mej... Sen tänkte(man ser det på henne) hon flyga iväg igen och jag tänkte lika dant igen och då vände hon också om. 3:e gången hon tänkte flyga iväg tänkte jag:
                              -Gör som du vill.
                              Då flög hon upp på buren och gick in i den och åt.
                              Talade jag kanske med henne där eller var det bara slumpen?

                              Jag tänkte också med bilder flera gånger att Bingo skulle komma flygande till mej. Det funkade då och då. Och ibland testade jag att få henne att flyga bort från mej... Hoppas hon inte tog den tanken på fel sätt... Jag sa ju till henne sen att flyga tillbaka.

                              Jag testade lite med mitt marsvin, Bruno. Det funkade inte lika bra, men det var när jag försökte i början.

                              <img src=extra_smilie_Betta_splendens.gif border=0 align=middle><font color=blue>Maxim</font id=blue>
                              --------------
                              220 l
                              60 l
                              10 l
                              <img src=extra_smilie_Betta_splendens.gif border=0 align=middle><font color=blue>Maxim</font id=blue>
                              --------------
                              220 l
                              60 l
                              10 l

                              Kommentar

                              • Helena S.
                                • March 2003
                                • 280

                                #60
                                Jag hade väldigt god kontakt med min undulat Knut, som jag fick när jag var 4 år. Eftersom jag var så ung så var jag antagligen väldigt öppen, och den relationen hade vi ända till hans död. Han hade varit sjuk ett tag och kunde inte längre flyga, och jag kände att han inte kunde släppa taget innan han fick känna luften under vingarna en sista gång. Så jag tog honom i handen och gick runt i rummet. Han bredde ut vingarna och flaxade. Tillslut satte jag mig i soffan med honom, och efter ett tag somnade han in. Det var flera år sen, men jag drömmer fortfarande om honom. Jag har aldrig haft en så bra kontakt med ett djur, eller människa heller för den delen, som med honom.

                                -Helena S.
                                -Helena S.

                                Kommentar

                                Arbetssätt...