Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Angående den kommande nya lagen.

Kollapsa
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
Nya inlägg

 • Marinegirl
  svarade
  Hade missat den meningen. Sorry för det Men då vet jag att jag inte behöver ta bort de två jag har. Jag har dessutom, som sagt, inga planer på att sälja eller skicka dem vidare, och eftersom det är två honor, så är det ju heller ingen risk för reproduktion

  Tack för snabbt svar

  Kommentera:


 • Knax
  svarade
  Så man får behålla dem, men inte låta dem reproducera sig. Glada nyheter för dina paddor!

  Bra artikel, dessutom.

  Skickat från min GT-I9505 via Tapatalk

  Kommentera:


 • Kjell Fohrman
  svarade
  Det står ganska tydligt angivet vad som gäller i Zoopets artikel om lagen som du hittar här https://www.zoopet.com/index.php?opt...article&id=586

  Kommentera:


 • Marinegirl
  skapade ett ämne Angående den kommande nya lagen.

  Angående den kommande nya lagen.

  Hoppas jag postar rätt nu, admin får gärna flytta inlägget om det ligger fel.

  Jag har suttit och läst den nya lagen som ska komma nu till nyåret, och jag är ganska osäker på vad som händer nu, och mina flickor (som råkade höra när jag och maken pratade om just detta, är mycket olyckliga)

  Jag har alltså två Gulbukade tjejer här hemma, de är inte alls gamla, exakt ålder vet jag inte (de är s.k rescues) men de är mellan 3 och 5 år gamla. Så de lär ju leva i bra många år till.

  Det står väldigt luddigt vad som händer efter nyår när lagen träder i kraft, och det står absolut ingenting (inte vad jag har sett i varje fall) hur man skall göra om man redan har de djuren som blir förbjudna att ha.

  Jag vill absolut inte bryta mot några lagar, men jag vill ännu mindre avliva två fullt friska sköldpaddor, som jag inte har några planer överhuvudtaget, på att släppa ut eller sälja dem vidare ? Jag vill heller inte behöva tala om för mina döttrar på 7 och 8 år (sköldpaddorna är deras, fast det är jag som har huvudansvaret för dem) att jag måste ta bort dem, därför att det är förbjudet att ha sånna nu.

  Vad är det som gäller, hur ska man göra i ett fall som mitt
Sparar...
X