jag har hört väldiga många olika åsikter om att ha salt till Black molly.Men av egen erfarenhet, har själv många Black molly i mitt kar sen över ett år har jag konstaterat att salt och varmt 27-28 grader har varit idealiskt.
De är mycket svarta till färgen, aldrig vita fläckar el.sjukdomar.
I början hade jag en del problem när jag startade med dessa fiskar, men jag tycker att de är så underbara(är mina favoriter)att det var så viktigt att skapa så bra livsbetingelser så möjligt att jag fortsatte att verkligen hitta de bästa alternativen.och det har jag gjort, och nu litar jag till mig själv för mina Mollyn. Har fått så många olika tips i fiskaffärerna, men jag står fast vid 27-28 grader varmt och lite salt är det idealiska.sen är det upp till var och en hur man vill förhålla sig till detta med salt.
De är mycket svarta till färgen, aldrig vita fläckar el.sjukdomar.
I början hade jag en del problem när jag startade med dessa fiskar, men jag tycker att de är så underbara(är mina favoriter)att det var så viktigt att skapa så bra livsbetingelser så möjligt att jag fortsatte att verkligen hitta de bästa alternativen.och det har jag gjort, och nu litar jag till mig själv för mina Mollyn. Har fått så många olika tips i fiskaffärerna, men jag står fast vid 27-28 grader varmt och lite salt är det idealiska.sen är det upp till var och en hur man vill förhålla sig till detta med salt.
Kommentar