Mygglarver. Röda, vita, svarta?
Kollaps
X
-
-
Problemet med frysta röda mygglarver som fiskfoder är enligt mig inte alls mygglarverna i sig, eller ens hur de odlats, utan hur mygglarverna hanterats efter insamling. Min åsikt är att frysta röda mygglarver har hunnit ruttna, antingen innan infrysning eller genom omfrysning, och att de problem man ofta ser efter utfordring med röda mygglarver beror på matförgiftning.
Just när det kommer till kvalitet så tror jag att man får det man betalar för och går helt efter devisen: ser det ut som skit är det förmodligen skit och vice versa...:: Tänk på vad du säger så att du inte säger vad du tänker ::..Kommentar
-
..:: Tänk på vad du säger så att du inte säger vad du tänker ::..Kommentar
-
Allergirisken är förmodligen lika stor oavsett märke.
"A variety of oxygen-transport and -binding proteins exist in organisms throughout the animal and plant kingdoms. Organisms including bacteria, protozoans, and fungi all have hemoglobin-like proteins whose known and predicted roles include the reversible binding of gaseous ligands. Since many of these proteins contain globins and the heme moiety (iron in a flat porphyrin support), they are often called hemoglobins, even if their overall tertiary structure is very different from that of vertebrate hemoglobin."
"Hemoglobin" är alltså snarare namnet på en funktion än på ett protein. Insektshemoglobin är en mycket mindre molekyl än ryggradsdjurs-hemoglobin, och cirkulerar fritt i blodet istället för att vara associerat med speciella celler som hos oss.Senast redigerad av Azur; 24 September 2010, 23:24.Den som är lättsinnig nog att lyssna på vad en varmluftsballong som jag säger gör det på egen risk och mot bättre vetande!Kommentar
Kommentar