Vad är seriöst???

Kollaps
X
 
  • Tid
  • Show
Rensa alla
nya inlägg
  • Tant Nancy
    • April 2002
    • 5407

    Vad är seriöst???

    Känner ibland att man far i väg i någon tåt och blir rätt oseriös i sina svar... (tror dom flesta förstår vad jag menar) Det är bara så att just då lämpar den tåten sig för humor... tycker jag. Undrar bara om det är så att humorn bara får vara under Humormania, eller om det är OK att spåna iväg som det blir ibland i andra tåtar. Det är ju lite svårt annars när man lider av ordiarré som min mamma påstår att jag gör. Jag måste bara hugga när någon lämnar en öppning för humor, men jag lämnar ju seriösa svar också.(Se bara på hur många inlägg jag har sedan jag blev medlem, ser ju ut som om jag lever vid datorn juh)
    Nancy

    MvH
    Nancy och Tobbe
    MvH
    Tant Nancy
    www.gladafisken.aqualogen.se
    Mitt fotogalleri
    Dagbok
    Min zoon
  • GooGoo
    • February 2002
    • 2975

    #2
    Eftersom jag också tillhör denna kategori och ofta har svårt att "hålla mig på mattan" så måste jag ju säga att det känns skönt att vi blivit fler! <img src=icon_smile_tongue.gif border=0 align=middle>

    Vi har vid ett tidigare tillfälle haft en rejäl dust i detta ämne men i slutändan konstaterade Aquapappa (Kjell) att det är trevligt med humor även på icke "Humormania-avdelningar".

    Vad vi däremot bör undvika är att gå från ämnet som någon har skapat vilket jag i ärlighetens namn tyvärr har lyckats göra även efter dusten....<img src=icon_smile_blush.gif border=0 align=middle> Ber berörda personer om ursäkt!

    Jag tycker att det är underbart med humorn här och tycker att det är härligt att Du och Tobbe har hittat hit! <img src=icon_smile_approve.gif border=0 align=middle>

    H<img src=icon_smile_clown.gif border=0 align=middle>H

    Helen & Ted....fast mest Helen....
    Har inte en enda firre längre men återkommer ändå hit då och då.

    Kommentar

    • Kjell Fohrman
      Administrator

      • December 2001
      • 48148

      #3
      Hej på er skämtare,
      Ett gott skratt<img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle> förlänger livet sägs det, det bör dock inte bli på bekostnad av fiskarnas liv<img src=icon_smile_dead.gif border=0 align=middle>.
      Dvs ställer någon en seriös fråga bör man kan skall sköta sina fiskar så är han/hon antagligen ute efter ett svar och inte efter nonsens-svar.
      Så grundregeln är att fantasin och humorn alltid kan flöda fritt på "Humormania").
      I övriga avdelningar gäller regeln (ingen regel utan undantag dock<img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle>) att det är den person som skrev det ursprungliga inlägget som anger om man skall lämna seriositeten och hänge sig åt <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>.
      Det kan ju han/hon göra t.ex. genom att själv lämna ämnet.
      Även i "seriösa" frågor är självklart humor tillåten, t.o.m. att rekommendera, men man skall hålla sig inom ämnet eller till frågan åtminstone.
      Akvaristiska hälsningar
      Kjell

      Akvaristiska hälsningar
      Kjell
      Signatur 1. Frustra laborat qui omnibus placere studet
      Signatur 2. Jag är inte tillräckligt ung för att kunna allt och inte heller tillräckligt gammal för att ha glömt allt.

      Kommentar

      • Tant Nancy
        • April 2002
        • 5407

        #4
        Tack Kjell!!! En stor sten föll från mitt hjärta, tror nämligen inte att jag spårat ur andra tåtar än mina egna (eller möjligtvis GooGoos)<img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle> Man får ju räkna med att dom vettiga svaren tillslut försvinner (kommer väl t ex aldrig att få nåt seriöst tips på hur jag får botian ur roten) men det kan man ta bara man får skratta lite... Blir ju lite trist att bara skratta åt "guben" hela tiden (för honom) <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>
        Nancy

        MvH
        Nancy och Tobbe
        MvH
        Tant Nancy
        www.gladafisken.aqualogen.se
        Mitt fotogalleri
        Dagbok
        Min zoon

        Kommentar

        • GooGoo
          • February 2002
          • 2975

          #5
          I mina kan Du spåra ur så mycket Du vill - god tur! <img src=icon_smile_tongue.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_tongue.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_tongue.gif border=0 align=middle>

          H<img src=icon_smile_clown.gif border=0 align=middle>H

          Helen & Ted....fast mest Helen....


          Ändrat av - GooGoo den 2002/04/11 14:50:32
          Har inte en enda firre längre men återkommer ändå hit då och då.

          Kommentar

          • RÖDLÖGA
            • February 2002
            • 3931

            #6
            Spåra ur är kul. Svaret kan ju i alla fall vara innehålls rikt men på ett humoristik sett eller hur? Fram för roliga inlägg och använd sunt bondförnuft.


            FISH LOVERS
            Senast redigerad av RÖDLÖGA; 03 February 2005, 19:50. Anledning: Senast redigerad av RÖDLÖGA 2005-02-03 klockan 18:27. Anledning: Tar bort smilies från gamla Zoopet för att det ska bli mer lät läst.
            FISHLOVERS
            Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!!!!!
            En glad "svenssonakvarist"

            Kommentar

            Arbetssätt...