Måste bara få berätta...

Kollaps
X
 
  • Tid
  • Show
Rensa alla
nya inlägg
  • krba40

    Måste bara få berätta...



    För någon vecka sedan matade jag mina malar med en skiva morot.
    Dagen därpå ringer flickvännen och säger att det sitter något konstigt på en av mina Hypancistrus Zebror. Hon hade försökt peta på den för att kolla vad det var utan att lyckas. Hon var tvungen att åka till jobbet så hon lät det vara.

    När jag sedan kom hem såg jag att malarna hade ätit innanmätet på mototen, dock ej det lite hårdare yttre (hade skalat moroten).
    Detta bildade en ring som zebran hade simmat in i och fastnat. Ena fenan hade låst sig.
    Jag började jaga den med håven utan lycka. BÖrjade sedan ta bort lite rötter. Lyckade ej fånga den då heller.
    Det slutade med att jag fick riva ut precis allt i karet för att fånga den lilla j<img src=extra_smiley_banghead.gif border=0 align=middle><img src=extra_smiley_devil.gif border=0 align=middle><img src=extra_smiley_gnasher.gif border=0 align=middle><img src=extra_smiley_splat.gif border=0 align=middle><img src=extra_smiley_verymad.gif border=0 align=middle>.

    När jag till slut fångat den fick jag klippa bort mototsbiten med en sax.
    Passade sedan på att göra en storrengöring av karet när det var tomt på inredning. Inget ont som inte har något gott med sig.

    Mvh Kristian

  • Aqua_Max
    • April 2002
    • 511

    #2
    Oj oj oj, stackarn fastnade i en morot. <img src=extra_smilie_zebra_pleco.gif border=0 align=middle> <img src=extra_smiley_bunny.gif border=0 align=middle> Det påminner mig om när fåglar fastnar med halsen i de plastringar som används för att hålla ihop sexpac med ölburkar, ingen trevlig syn. <img src=extra_smiley_weeping.gif border=0 align=middle>

    ~~~ Max Photo ~~~
    ~~~ Max Photo ~~~

    Kommentar

    Arbetssätt...