Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Sjuk Galaxy?

Kollapsa
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
Nya inlägg

  Sjuk Galaxy?

  Jag har 11 st Galaxy Rasbora. 3 st hanar resten honor. Hanarna är väldigt skygga och ganska svåra att få syn på medans honorna är framme mest hela tiden. Akvariet är 70 liter och har massor av växter och således gott om gömställen. För ett tag sedan kom ett par yngel. Det var 5 st från början, nu är det bara ett kvar. De andra växte inte till sig lika bra som den som klarat sig. Det sista ynglet som dog stod mest still i slutet tills den blev helt blek och dog efter någon dag. Den var då någonstans mellan 2-3 månader gammal. Det kvarvarande ynglet verkar friskt och hänger med de andra fiskarna.

  Nu är det så att den minsta av mina 3 hanar blivit helt blek sedan någon dag och gömmer sig mer än förr. Den har sedan ett tag sett lite insjunken ut. Inte mycket men ändå så att det är skillnad mot de andra. Tror ni det är någon sjukdom i akvariet och vad för medcin kan man börja fundera på i så fall, eller är det troligare att den är stressad på något sätt. Alla andra fiskar verkar må bra. Ingen nitrit i vattnet.
  Senast ändrad av Malexx; 2017-04-16, 21:21.

  #2
  Tycker du uppger för diffusa symptom för att fundera över medicin, medicinerar man utan att veta vad man medicinerar emot så är risken mycket stor att du medicinerar fel och äventyrar hela akvariet.

  Sköter du dina vattenbyten? Hur ser din filtrering ut? Vad matar du med?
  Viva Leo Buscaglia

  Kommentera

  Sparar...
  X