Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Koppartetra rom

Kollapsa
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
Nya inlägg

  Koppartetra rom

  Jag tror att mina två koppartetror lekte Igor och jag har hittat några små vita prickar på en av växternas ena blad, kan det vara rom?
  + hur bifogar man en bild?

  #2
  Kunde inte lägga in bild men det är små vita prickar i nån sorts genomskinlig ”säck”. Jag är ganska säker på att det är rom men om det är det hur ska jag göra med det, ska jag flytta över de till en yngelkasse eller ska jag vänta tills de har kläckts och håva in de sen?

  Kommentera


   #3
   Det låter som ägg men det behöver inte vara från tetrorna, det kan vara från snäckor eller andra fiskar. Generellt brukar inte tetrornas ägg sättas fast på inredningen men jag vet inte hur just koppartetran beter sig. Hoppas du får yngel

   Kommentera


    #4
    På din beskrivning tycker jag det låter som ägg från någon typ av snäcka. Mina ”skräpsnäckor” lägger i varje fall ägg i någon typ av geléliknande säck/pöl och så är det som prickar i massan.

    Kommentera


     #5
     Ja vi tänkte köpa en yngelkasse och när jag frågade i affären sa de att det troligtvis bara var snigelrom. Men hur stor är chansen att de två malarna parat sig även fast de är av olika sorter?

     Kommentera


      #6
      Ok då ska jag gå och ta bort de så att vi inte får nån snigelinvasion!

      Kommentera


       #7
       Är det nån som vet hur koppartetra rom ser ut då?

       Kommentera

       Sparar...
       X