,,
snäll död?
Kollaps
X
-
Snäll död...Då får man ha kalla nerver...är dom små är det bara att trycka huvet mellan tumme å pekfingret tills man har knäck den...då dör dom direkt...det krävs lite av en människa som älskar djur, men vill man göra lidandet kort så är det det snabbaste sättet. Har fått göra det nåra gånger åxå tyvärr...fast jag är mån om allt som lever...men finns det inget återvändo då är det, det mest humana man kan göra tycker jag.Man måste alltid värdera allting efter ens egen uppfattning och kunskap.
Ni gör som ni vill Jag gör som jag vet...
Ha en fortsatt trevligt akvaristisk-dag
www.zoonen.com/minzoon.asp?oid=78099 -
Det publicerades nyligen en artikel om hur man bäst avlivar fisk antingen här på zoopet eller på ciklid.se... fast nu när jag skulle länka till den hittar jag den inte. Någon som har länken?
Den som är lättsinnig nog att lyssna på vad en varmluftsballong som jag säger gör det på egen risk och mot bättre vetande!Kommentar
-
lol
"I det kokande vattnet släppte han ned de stackars fiskarna. "Det bankade ganska hårt i locket", berättade han. Ja, det tror jag det! Ett par MINUTER senare var de döda, men vilka minuter!!! Om fiskar kan komma till helvetet, så måste det vara i form av en kokande gryta."
vill gärna se dom fiskar som klarar ett par minuter i kokande vatten. fisken dör med engång när den hamnar i kokande vatten om inte av vattnet i sig själv så dör dom av chocken. efter som jag arbetar som kock och har kokat mycket hummer och kräftor i mina dagar så kan jag nästan 100% garantera det.Kommentar
-
Ursprungligen skickat av Dreff
lol
"I det kokande vattnet släppte han ned de stackars fiskarna. "Det bankade ganska hårt i locket", berättade han. Ja, det tror jag det! Ett par MINUTER senare var de döda, men vilka minuter!!! Om fiskar kan komma till helvetet, så måste det vara i form av en kokande gryta."
vill gärna se dom fiskar som klarar ett par minuter i kokande vatten. fisken dör med engång när den hamnar i kokande vatten om inte av vattnet i sig själv så dör dom av chocken. efter som jag arbetar som kock och har kokat mycket hummer och kräftor i mina dagar så kan jag nästan 100% garantera det.Man måste alltid värdera allting efter ens egen uppfattning och kunskap.
Ni gör som ni vill Jag gör som jag vet...
Ha en fortsatt trevligt akvaristisk-dag
www.zoonen.com/minzoon.asp?oid=78099Kommentar
-
Som kock är det väl lika lätt att skära huvudet av dom?? Hantera en kniv är väl inga problem och bra verktyg torde du ju ha! Tycker jag som är kocka!
Goa hälsningar, Maria Min hemsidaMan kan inte bromsa sig ur en uppförsbacke!Kommentar
-
Ursprungligen skickat av Lenmar
Som kock är det väl lika lätt att skära huvudet av dom?? Hantera en kniv är väl inga problem och bra verktyg torde du ju ha! Tycker jag som är kocka!
Man måste alltid värdera allting efter ens egen uppfattning och kunskap.
Ni gör som ni vill Jag gör som jag vet...
Ha en fortsatt trevligt akvaristisk-dag
www.zoonen.com/minzoon.asp?oid=78099Kommentar
-
Ursprungligen skickat av Lenmar
Som kock är det väl lika lätt att skära huvudet av dom?? Hantera en kniv är väl inga problem och bra verktyg torde du ju ha! Tycker jag som är kocka!
http://www.zoonen.com/minzoon.asp?oid=242761Kommentar
-
Ursprungligen skickat av Sn3jk
Ursprungligen skickat av Lenmar
Som kock är det väl lika lätt att skära huvudet av dom?? Hantera en kniv är väl inga problem och bra verktyg torde du ju ha! Tycker jag som är kocka!
Man måste alltid värdera allting efter ens egen uppfattning och kunskap.
Ni gör som ni vill Jag gör som jag vet...
Ha en fortsatt trevligt akvaristisk-dag
www.zoonen.com/minzoon.asp?oid=78099Kommentar
-
vill gärna se dom fiskar som klarar ett par minuter i kokande vatten. fisken dör med engång när den hamnar i kokande vatten om inte av vattnet i sig själv så dör dom av chocken. efter som jag arbetar som kock och har kokat mycket hummer och kräftor i mina dagar så kan jag nästan 100% garantera det.
Den som är lättsinnig nog att lyssna på vad en varmluftsballong som jag säger gör det på egen risk och mot bättre vetande!Kommentar
-
Ursprungligen skickat av Azur
vill gärna se dom fiskar som klarar ett par minuter i kokande vatten. fisken dör med engång när den hamnar i kokande vatten om inte av vattnet i sig själv så dör dom av chocken. efter som jag arbetar som kock och har kokat mycket hummer och kräftor i mina dagar så kan jag nästan 100% garantera det.
Man måste alltid värdera allting efter ens egen uppfattning och kunskap.
Ni gör som ni vill Jag gör som jag vet...
Ha en fortsatt trevligt akvaristisk-dag
www.zoonen.com/minzoon.asp?oid=78099Kommentar
-
Ursprungligen skickat av Lenmar
Som kock är det väl lika lätt att skära huvudet av dom?? Hantera en kniv är väl inga problem och bra verktyg torde du ju ha! Tycker jag som är kocka!
Ursprungligen skickat av Poseidon
Oavsett vad...Så är det ett levande väsen!!! å att kokas levande är inte att betrakta, enligt min mening som humant behandling!!
Ursprungligen skickat av Azur
[/quote]
Det skramlar i kastrullen när man kokar potatis med, med dom lever inte för detKommentar
-
Dreff...Skulle du hellre föredra att du kokades till döds å plågades dessa korta sekunder än att nån tog ett skott i pannan på`re!!!??? i stället!!!
Det skulle Jag helst av allt föredra!!!Man måste alltid värdera allting efter ens egen uppfattning och kunskap.
Ni gör som ni vill Jag gör som jag vet...
Ha en fortsatt trevligt akvaristisk-dag
www.zoonen.com/minzoon.asp?oid=78099Kommentar
Kommentar