Eller en sked... bara det är rostfritt. Tyngden håller nere Zucciniskivan då. Efter mycket experimenterande har jag kommit fram till att följande serveringsmetod fungerar bäst och skitar ner minst...
Skär en ordentlig skiva även om malarna inte äter upp det, de håller ihop bättre om de är tjocka...
Tvätta noga och lämna skalet kvar... detta håller i hop skivorna och dessutom gillar åtminstone Ancistrusarna att gnaga på det. Till och med mina pyttigaste yngel äter upp skalet.
Stick i något rostfritt, om du tar ett bestick, så använd skaftet att sticka igenom. Stick in det genom skalet på ena sidan och ut på andra sidan, då slipper du skalrester som driver runt i karet...
Plocka upp skivan efter 2 dagar om det är något kvar, annars börjar den lösas upp och hamnar ofelbart som en smet i filtret.
Eller en sked... bara det är rostfritt. Tyngden håller nere Zucciniskivan då. Efter mycket experimenterande har jag kommit fram till att följande serveringsmetod fungerar bäst och skitar ner minst...
Skär en ordentlig skiva även om malarna inte äter upp det, de håller ihop bättre om de är tjocka...
Tvätta noga och lämna skalet kvar... detta håller i hop skivorna och dessutom gillar åtminstone Ancistrusarna att gnaga på det. Till och med mina pyttigaste yngel äter upp skalet.
Stick i något rostfritt, om du tar ett bestick, så använd skaftet att sticka igenom. Stick in det genom skalet på ena sidan och ut på andra sidan, då slipper du skalrester som driver runt i karet...
Plocka upp skivan efter 2 dagar om det är något kvar, annars börjar den lösas upp och hamnar ofelbart som en smet i filtret.
Kommentar