Svarta/röda/vita? Har bara haft röda hitills (hur fasen stavar man det ordet?!) Finns det någon sort som är bättre än den andra?
Vilken sorts mygglarver?
Kollaps
X
-
Taggar: Ingen
-
-
-
lyckades faktiskt fånga en del mygglarver (vita, svarta och röda) i helgen, i en liten spricka i berget. Då til en liten fråga:
Är det farligt att mata med levande röda mygglarver, om de fångas på ett sådant ställe där man vet att inga "utsläpp" någonsin har fångats. För det är väl pga. att de lever i förorenade platser (oftast) som gör så att det kan ge allergiska reaktioner?
Mvh Malawi´nBjörn ForsbergKommentar
-
Ursprungligen skickat av malawi´n
Är det farligt att mata med levande röda mygglarver, om de fångas på ett sådant ställe där man vet att inga "utsläpp" någonsin har fångats. För det är väl pga. att de lever i förorenade platser (oftast) som gör så att det kan ge allergiska reaktioner?
-- MWPlats här för fyndig signaturKommentar
-
Frysta svarta tycker jag mest är smulor och slamsor, tyvärr (har provat flera sorter). Skitar ner som bara den.... Röda håller ihop men innebär att man ska vara försiktig och helst använda handskar om man inte vet om man är allergisk mot dem.
När första frosten kommit ska man ge sig ut och håva vita i sjöar och pölar, sen kan man hålla dem i kylen bra länge. Annars brukar en väl tilltagen "portion" kosta runt tian hos handlaren.Mvh Håkan
- som bara uttrycker sin personliga åsikt och erfarenhet. Jag kan ha fel - och då lär jag mig (förhoppningsvis).Kommentar
Kommentar