Hur gör ni för att gurkbiten eller broccolin ska hålla sig på botten när det är till sniglarna eller ancistrus? flyter ju bara upp hela tiden. Jag kan ju inte trä ett metallrör genom för det är väll inge bra för vattnet..
hålla grönsaker på botten
Kollaps
X
-
en gaffel eller en tesked. problem solvedProjekt:
Kub 350L SA, 170L Malawi, Räkvas, 250L Malawi, 110L Asien kub, 408L Orinoco, Kaffebryggare-nano
-
notera dock.....
vassa saker är inget bra, en gaffels spröt kan mycket väl skada en firre.
de kan bli lite ivriga / våldsamma när de skall fram och tugga på grönsaken.
en kniv har inga spröt, med dock en vass egg....skära sig.....inge bra...
bäst är att ha trubbiga saker, ex en liten tesked eller liknande med "trubbiga sidor"
.Tycker jag, men jag har haft fel ganska många gånger förr, och med samma sannolikhet som att skatten skall betalas, så kommer jag förmodligen ha fel många gånger i framtiden oxå
Ibland är jag : Ibland är jag: Men oftast är jag:Kommentar
-
går fortare att köra igenom en teskedProjekt:
Kub 350L SA, 170L Malawi, Räkvas, 250L Malawi, 110L Asien kub, 408L Orinoco, Kaffebryggare-nano
Kommentar
-
1) Gurka innehåller typ 98% vatten. Bättre med Zucchini
2) Gurka som körs i mikron lär nog tappa en hel del näringsvärde. Bättre med rå zucchini.
.Tycker jag, men jag har haft fel ganska många gånger förr, och med samma sannolikhet som att skatten skall betalas, så kommer jag förmodligen ha fel många gånger i framtiden oxå
Ibland är jag : Ibland är jag: Men oftast är jag:Kommentar
-
eller broccoliProjekt:
Kub 350L SA, 170L Malawi, Räkvas, 250L Malawi, 110L Asien kub, 408L Orinoco, Kaffebryggare-nano
Kommentar
-
Brysselkål använder jag. Rå flyter den, lagom skållad i kokande vatten eller efter en tur i mikron så sjunker den. Jag har också intrycket att den uppskattas mer om den inte är helt rå. Lite lagom uppvärmning kan alltså hantera det där med att få grönsakerna att sjunka men med måtta, det skall inte serveras några sladdriga urkokta saker typ gammaldags skolbespisning.Folk är inte så dumma som man tror, de är ännu dummareKommentar
-
Kommentar