Jag kokar dom först och trycker sen ut innehållet ur skalet och släpper i innehållet sen, dom har svårt att komma åt när det är skal på och skalet blir kvar sen i karet annars
Det finns ingen anledning att se dom dåliga sidorna, dom är många nog ändå.
1 st 600 liter1 st 310 liter 1 st 310 liter pansarmalar, kampis, malar
100 liter, pansarmalsyngel och pansarmalar,
56 liters low-tech test, pansarmalar,körsbärsräkor o amanoräkor
Dom skall helst inte kokas ellelr micras - det minskar ju bara vitamininnehållet. För en del herbivora arter så kan dock skalet vara lite hårt men då håller man bara ärtan i vattnet och trycker till lite lätt så brukar innehållet ploppa ut skalet
Sedan om det är ett bra foder för dina fiskar beror ju som sagt på vilka fiskar som du har, men jag antar att det är herbivora arter.
Akvaristiska hälsningar
Kjell Signatur 1. Frustra laborat qui omnibus placere studet Signatur 2. Jag är inte tillräckligt ung för att kunna allt och inte heller tillräckligt gammal för att ha glömt allt.
Gör ni liknande med broccoli? Att ni tex stoppar det i lite varmt vatten eller kör ni ner det fruset?
Jag lägger broccolin i ett glas med kallt vatten, när den har töat så släpper jag i den och den sjunker till botten.
Det finns ingen anledning att se dom dåliga sidorna, dom är många nog ändå.
1 st 600 liter1 st 310 liter 1 st 310 liter pansarmalar, kampis, malar
100 liter, pansarmalsyngel och pansarmalar,
56 liters low-tech test, pansarmalar,körsbärsräkor o amanoräkor
Kommentar