Koka upp vattnet så det stormkokar, sedan släpper du i grönsaken. Men låt den bara vara i ca 10 - 20 sekunder, sedan häller du på med kallt vatten. Sjunker som en sten efter detta
Ganska roligt hur man kan konstatera att en fisk livnär sig på enbart växter? Om jag nu skulle slänga ner t.ex död fisk eller mygglarver så skulle de inte äta då?
På tal om kött VS grönt... Många av dom malar jag har haft har uppskattat dom gånger det dött en fisk i akvariet, brukar försvinna på nån timma så när man kommer hem efter jobbet finns inte mkt kvar.
Det förklarar var den där ottisen, panda-pansarmalen och fjärilscikliden har tagit vägen ... Även fast jag inte trodde att Ottisar var köttätare!
Någon som testat och vet om Blomkål, rödkål och vitkål funkar?
Finns det något (förutom rödamygglarver) man bör passa sig för när man matar malar och andra fiskar i karet?
Livet är som en kaka, kan innehålla spår av nötter
Varför vara som alla andra, när man kan vara annorlunda Fiskbloggen
morötter är testat, men de är lite väl hårda tror jag. Kokar man dem en stund blir det säkert bra, men frågan är hur det blir med näringssammansättningen då..
Kommentar