det är väl bara att slå sönder dom på mitten eller på sidan. eller så sågar man ut ett hål på sidan. och så tar man en matkniv och spättar lås det vita. sedan i med det i karet. så gjorde jag inga problem.
Jag sågade itu halvorna, skar ut all kokos med en kniv, kokade i 20 minuter, och sen i akvariumet.
Om man kokar dom så ser man hur mycket skit som utsöndras i vattnet, så jag skulle inte kunna tänka mig att vattnets färg inte påverkas av att man inte kokar först.
Jag delade den, sen kokade jag den med kött o allt, lättare att få bort köttet då efter en stund, sen kokade jag dom ganska länge, och bytte vatten flera ggr, då det blev svart nästan..
Jag delade den, sen kokade jag den med kött o allt, lättare att få bort köttet då efter en stund, sen kokade jag dom ganska länge, och bytte vatten flera ggr, då det blev svart nästan..
Jag borrade bara ett litet hål sen bröt ja upp det så det vart lite större hål sen sköljde jag av den å sådär sen rätt ner i karet. Fått många ancistruskullar i den. Kom ihåg ta bort det där vita sräpet innuti den. man ska inte behöva koka den e :P
Kommentar