Jag var och plockade sten idag vid stranden och har ett par funderingar.
Jag vet inte riktigt vad det är för stensorter men det spelar väl ingen roll med malawi eftersom det är kalket man vill akta sig för. Jag vet att det inte är skiffer iaf, för de är inte platta eller skiktade.
Jag skall koka dem innan jag lägger i dem, måste de koka i en kastrull på spisen eller räcker det att lägga dem i en spann och fylla upp med kokande vatten?
Funderar också på hur mycket sten man vågar slänga i. Är ett 720 aluram.
Jag vet inte riktigt vad det är för stensorter men det spelar väl ingen roll med malawi eftersom det är kalket man vill akta sig för. Jag vet att det inte är skiffer iaf, för de är inte platta eller skiktade.
Jag skall koka dem innan jag lägger i dem, måste de koka i en kastrull på spisen eller räcker det att lägga dem i en spann och fylla upp med kokande vatten?
Funderar också på hur mycket sten man vågar slänga i. Är ett 720 aluram.
Kommentar