Nu blir jag lite förvirrad. Du säger att jag inte kommer att nå pH 6.7 med hemkörd CO2 men att jag inte kan tillsätta CO2 utan att få ner pH.
Har jag förstått rätt nu:
Jag kommer aldrig att komma ner så långt som pH 6.7 med hemkört men pH kommer att sjunka?
Förstår inte riktigt hur jag ska läsa tabellen ändå...
Ska jag tillsätta CO2 utifrån pH och KH som jag har i karet, eller kan jag med ett bestämt KH och CO2 värde se vad pH kommer att "landa".
Förstår du skilnaden på ovanstående funderingar?
CO2 verkar ju vara optimalt mellan 20 & 40 mg/l oavsätt pH och KH.
Hur mycket CO2 kan man kräma ut ur hemkörd mäsk?
Har jag förstått rätt nu:
Jag kommer aldrig att komma ner så långt som pH 6.7 med hemkört men pH kommer att sjunka?
Förstår inte riktigt hur jag ska läsa tabellen ändå...
Ska jag tillsätta CO2 utifrån pH och KH som jag har i karet, eller kan jag med ett bestämt KH och CO2 värde se vad pH kommer att "landa".
Förstår du skilnaden på ovanstående funderingar?
CO2 verkar ju vara optimalt mellan 20 & 40 mg/l oavsätt pH och KH.
Hur mycket CO2 kan man kräma ut ur hemkörd mäsk?
Kommentar