Har snickrat ihop en flaska med slang och lite annat idag...
Nu när jag nyss var i affären för att inhandla gelatin och jäst blev jag lite förvirrad... Senast jag bakade (hmm.. .längesen) så var jästen i små "kuber". Men nu hittade jag bara det i pulverform. Fungerar detta lika bra?
Gelatinet var också det i pulverform... Ingen stans här på sidan har jag kunnat hitta om själva den färdiga massan skall vara fast eller lös. För fast stå det 3/4 tsk per 1dl buljong eller saft. då skulle det alltså vara 7,5 tsk på en lite?
Nu när jag nyss var i affären för att inhandla gelatin och jäst blev jag lite förvirrad... Senast jag bakade (hmm.. .längesen) så var jästen i små "kuber". Men nu hittade jag bara det i pulverform. Fungerar detta lika bra?
Gelatinet var också det i pulverform... Ingen stans här på sidan har jag kunnat hitta om själva den färdiga massan skall vara fast eller lös. För fast stå det 3/4 tsk per 1dl buljong eller saft. då skulle det alltså vara 7,5 tsk på en lite?
Kommentar