För första gången lyckades han kissa på en plats han sover på! Det var väl egentligen inte meningen, det var dags för honom att gå ut och jag hade planerat att ta ut den lilla busen innan min sambo kom hem men missberäknade lite när hon skulle vara hemma. Plötsligt hör vi en nyckel i dörren, vi blir överlyckliga över att det äntligen kommer hem en rolig människa så vi börjar gny och yla, då blir vi ignorerade... Det tycker vi inte om men vi fortsätter att bli mera uppspelta och då kan vi väl lika gärna kissa lite, sådär bara för att Att man råkade vara i soffan gjorde det hela mycket roligare!

Kastade hela soffklädseln i tvättmaskinen så det var väl inte något större problem men lite klantigt och obekvämt (att sitta i en soffa utan kuddar).

Kanske kan man nämna de positiva sakerna som händer också såsom att han gick väldigt bra på dagens promenader han är följsam både i koppel och lös vilket är väldigt skönt! Värt att nämna är väl också att jag fått tillbaka mitt jobb på Ericsson, min sista dag som anställd på manpower var igår (min uppsägningstid på en månad var äntligen slut) och idag ringer de och vill ha tillbaka mig