Imorse när jag gick upp tänkte jag att jag skulle vara så snäll och ta ut hunden så att min sambo kunde få en timmes sovmorgon. Detta inkluderade även att ge vovven frukost... På morgonen får han en halv dl torrfoder och fil vilket är normalt antar jag? Det som dock inte är så normalt i det här fallet är hur han äter det. Utav någon anledning har han fått för sig att fil är godare när man drar in det i nosen och sedan sprejar ut det i hela lägenheten. Han börjar äta lugnt och fint och han äter alltid upp nu förtiden, men någonstans mitt i så börjar han nysa och spotta och fräsa (i alla fall om man syftar på hur det låter). Man skulle nästan kunna beskriva det som om han renoverar lägenheten; ljusar upp den så att allt blir lite roligare; sprejmålar med vit färg...

När jag nu ändå tar upp det här med renovering kan jag samtidigt nämna att Bamse är en alldeles utmärkt inredare. Han gillar att testa lite olika perspektiv på tillvaron och gillar att möblera om. Vilket bland annat innebär flytta runt filtar, hämta kläder och handdukar som han inte borde nå, dra i datorsladdar och hämta viktiga papper som hänger på kylskåpet.

För övrigt så fick jag se hans första riktiga spurt idag. Från vardagsrummet till köket på två röda. Jag visste inte att han var så snabb, trodde att det skulle dröja ett tag till, men det bevisar bara att han kommer bli ett perfekt sällskap bredvid cykeln en dag.

Godnatt på er!

Skriven av Ash Night