Idag har jag fortsatt flytta runt räkor och fiskyngel.
i princip alla större snygga Crystal red och Black crystal går i 120-literskaret nu. Dom trivs utmärkt, simmar omkring och är väldigt rörliga. I karet dom gick i tidigare finns nästan bara 1 cm-räklingar kvar. Dom kan få fortsätta gå där.

Sen flyttade jag de tre mindre röda regnbågsynglen till 150-literskaret där dom nu går med Trinidadguppys, kolglödstetror och Corydorasmalar plus ett lite större rött regnbågsyngel som nog är en hane. Han är väl ca 6 cm nu, lite guldsilverrandig men med lite rött på fenorna som gör att jag gissar att det är en hane.
De tre mindre syskonen är väl ca 15 mm. Jag hoppas att någon där är hona.

I karet med de första killina var jag lite orolig ett tag. Det fanns bara en hona och två hanar kvar. Men nu har det dykt upp lite yngel, två hanar och två honor, tror jag.

Dom gula killina från Mamma_Mia lägger rom i lekmopp och jag flyttar rommen men inga yngel dyker upp. Nu flyttar jag rom till karet där de små regnbågarna gick, efter en redig sanering. Hoppas på lite snygga gula killis. Den här sorten är elakare än den första jag har, så hanarna får inte gå ihop och slåss. En elak hane går med en guppyhona, och det fungerar väldigt bra. jag tror de har lite sällskap av varandra.