Det var fotomässa i helgen. Janne och jag hade lite foton utställda och det blev riktigt lyckat tycker jag.
Vi hängde tre utställningar, NaturfotoForum, Natura Magica och helt egna Islandsbilder. Tack vare ett laservattenpass gick det som en dans, fast vi var inte helt ensamma att hänga utan av Natura Magicagänget var alla utom en där.

Naffo var förstås med och minglade bland kändisarna, Natura Magica visade ett bildspel (som Kamera och Bild skrev om i nätupplagan , scrolla ner lite) och vi var själva och tittade på Brutus Östlings bildspel om kaxiga fåglar. Det var superbra.
Efteråt när vi satt och fikade satte sig Brutus två bort bort och jag gick över och tackade för visningen. jag har pratat med honom några gånger tidigare och vet att han är väldigt trevlig. Vi kom in på Island, jag berättade att jag och Janne skulle dit. Då kom Brutus på att när han var i Florida och fotade för två veckor sen där han också träffade ett fågelfotograferande par vid namn Fabiola och Al Forns, som han känner sedan tidigare. Fabiola hade berättat om Jannes (NaturfotoForums) mascot som varit hos dom i Florida tidigare (Fabiola och hennes man är också medlemmar i NFF). Brutus undrade vad i helskotta det var för mascot, så då gick jag och hämtade Naffo och frågade om jag fick fota dom tillsammans, eller ja det var Janne som tog min kamera och fotade.

Janne mailade Fabiola när vi kommit hem och hon tyckte det var helt underbart. Hon nämnde också att hennes och hennes mans forum blivit så inspirerade av Naffos tidigare besök hos dom så dom hade skaffat en egen forummascot. Nu ska vi försöka få till det så att Naffo och deras forummascot hänger med mig och Janne till Island

Vi stod länge och pratade med Terje och Malin också, om fototräffen nästa helg uppe hos dom.


Naffo smörade in sig hos Mattias och Fredrik på Moderskeppet också.



Naffotråden, senast sist