Nu har jag satt ner en värmare till mina svenska Crystal red i 120-literskaret också. Jag vill veta om det är tempen som är orsak till att de förökar sig så sparsamt nu i vinter.
Dom snygga Crystal red och Black crystal fick en värmare för en vecka sen men ännu har inget hänt, mer än att de är väldigt aktiva.
Jag köpte ett nytt räkfoder från Ocean Nutrition som heter Shrimp Wafers för ett tag sen. Det är bara de snygga CR och BC som får det, och dom är extremt förtjusta i det.

Vi har fått stegräknare av våra arbetsgivare på jobbet. Så småningom ska det bli tävlingar i hur många steg man kommer upp i, men jag är ingen tävlingsmänniska på det sättet, så just den biten hoppar jag nog över.
Det är rätt kul att kolla hur många steg olika "promenader" egentligen är. Hemifrån mig till den lilla lokaljärnvägen jag tar till stan är det bara 650 steg
Men från Östra station till Centralen ca 4000. Det är tydligen önskvärt att man går i snitt 10 000 steg/dag.
Just idag har det blivit rätt många, först gick jag från Östra stn-Centalen. På lunchen åkte jag till Crimson och hämtade lite förstoringar (som ska till Elmia fotomässa). Från Crimson, på Södermalm, gick jag sen tillbaks till Centralen. Jag hade rätt lång rast mellan tågen just idag. Så nu har jag gått 18 679 steg Det räcker ju nästan till en hel innesittardag vid datorn

På Jannes Naturfotoforum.se har naturfotografen Terje Helleso frågat om vi på forumet är intresserade av en heldagsfototur med honom. Det ska kosta 700 kr och vi måste vara minst 10 st. Vilket enormt spännande tillfälle. Men än så länge är det bara fem anmälda Jag hoppas innerligt att det dyker upp fem till, jag tror det skulle vara väldigt intressant, roligt och nyttigt att få fota tillsammans med Terje. Han har hållit på så länge med naturfoto och kommer ständigt med nya ideér. Han kan vända upp och ner på begrepp och vara oerhört provocerande med sitt bildtänk, men väldigt, väldigt uppfriskande.
Han är alltid ärlig och rak och står för vad han säger och tycker, och han är genuint juste.
Han var förresten med i ett inslag av "Packat och klart" för någon vecka sen. Det handlade om just fototurer.