Det blev en rätt soft dag idag. Först så hörde Peter Haack av sig Jag har inte pratat med honom irl tidigare men vi har mailat mm och haft byteshandel på diverse akvariepryttlar. Riktigt kul att snacka med honom, vi surrade nog uppåt en timme om allt möjligt.

Sen tog jag ut kameran på en promenad på Järvafältet. Det var sol och 10-15 cm nysnö. Jag kollade till blåsipporna och dom såg pigga ut fortfarande där dom stack upp genom snötäcket. Träffade en jycke igen, den här gången en Alaskan malamute. Det var rätt mycket päls på den.

Efter några timmar mötte jag upp Janne på stationen och vi åkte in till Crimson för att hämta bilder som ska ner till Elmia fotomässa.

... sen har jag suttit och joxat med egna bilder som ska dit. Usch, vad jobbigt. Det är islandsbilder från förra sommaren och dom känns inte fräscha längre. Jag har ju sett dom så mycket själv redan.

Nu är det dags att sova igen, jobbar morgon i morgon. Fantastiskt vad fridagarna försvinner fort.
Tänk om man fick välja hur många timmar per dag man vill sälja till arbetsgivaren. Då skulle jag jobba bra mycket mindre om jag kunde välja
Bifogade filer