Vad har nu hänt i mina kar på senaste tiden tro? Jo de blå tigrarna går åt skogen, tror det bara är en kvar nu, den snyggaste som är en hona men vad hjälper det. Ska jag stoppa ner några bruna hanar åt henne eller flytta henne till karet man vanliga tigrar?

De vackra gula killina jag fick av mamma_mia har börjat lägga rom i garnmoppen. Vet ej hur mycket som äts upp så jag stoppade ner en superstor mopp som dom inte ska kunna hitta rommen i så lätt. Blir det mer rom så flyttar jag de vuxna till ett annat kar.

De snyggaste Crystal red och Black crystal har kommit igång med förökning riktigt bra nu.
Dom går i ett alldeles för litet kar, måste göra någonting åt det. Egentligen skulle jag vilja göra mig av med de sämre färgade Crystal red och stoppa ner snyggisarna i deras 120-liters kar i stället. Eller i alla fall sortera upp de sämre färgade, spara de snyggaste av dom och låta de två grupperna byta plats. Men puh... vilket jobb det blir.
Jag skulle iofs behöva göra en liten sanering av 120-literskaret ändå. Det har varit igång rätt länge nu.

I det andra killikaret har det dykt upp i alla fall tre yngel. Två är hanar men jag hoppas den tredje är hona, eller att det finns fler och någon är hona. Jag har bara en vuxen hona kvar av dom, och två vuxna hanar.

Påfågelgobina försvann under Islandssemestern. Dom såg lite klena ut så antagligen dog dom och White pearlräkorna åt upp liken

Jag har tre vuxna röda regnbågar, en hona och två hanar. Dessutom en halvstor unge som går med vildguppis i ett annat kar och tre mindre ungar som är ca 12 mm. Hoppas någon där är hona också.

Idag var Janne och jag ute och fotade på Järvafältet. Det blev lite flygande trollsländor, bålgeting som äter på en stor fluga, geting som äter hallon och lite gamla jänkare som åkte från Barkarby flygfält. Det måste ha varit en bilutställning där idag.
Bifogade filer