Jag härmar Christian lite och lägger upp två räkbilder som S_Sund kan visa frun Visst är väl räkor både snygga och söta... och inte tar dom så stor plats heller

Annars så har det inte hänt mycket den här julhelgen. Jag har jobbat, jobbat och jobbat Det börjar kännas rätt tråkigt nu. Janne är ledig han minsann.
Det märks att reparatörerna har julledig också. Tågen blir trasigare, rassligare och smutsigare för varje dag som går nu

Det är riktigt mildväder fortfarande. Jätteskönt när man jobbar, plus 5 grader. Men jag hade så gärna velat fota mer is och den ligger under 5 cm vatten nu på sjön. Jag ger mig inte ut på sjön när det ser ut som det gör nu.

I morgon, nyårsafton, slutar jag ca 19. Vi ska ingenstans, så då kanske man kan ge sig ut med kameror och stativ och fota lite fyrverkerier. Egentligen borde man göra det inne i stan, t ex över Riddarhomsfjärden mot Södermalm. Det skulle kunna bli riktigt läckra bilder med fyrvererier och södersiluetter som speglar sig i vattnet. Men jag har ingen lust att åka in till stan igen, och att sen åka hem med alla fyllskallar känns inte så lockande. Inte att köra in med bilen heller. Det är alldeles för många som kör påverkade en sådan natt.
Vi får se vad vi hittar på.
Bifogade filer