Nu står mina första hembyggda akvarier i badrummet och vattentestas. Det ser bra ut, eller ganska bra. Ingen fog läcker någonstans men en fog ser lite skum ut på några ställen. Hm... kanske jag lägger på lite silicon till för säkerhets skull.

Alla räkor och firrar ser bra ut. Glossolepisynglen har vuxit lite. Nu slukar dom rätt många artemia per yngel innan dom är mätta. Det ser ut att vara ca 10 yngel nu.

Min allra äldsta fisk just nu, en Corydoras aeneushane, börjar se lite grå ut på ögonen. Han är fin annars. Jag vet inte riktigt hur gammal han är, men han kommer från den allra första Corydoraskull jag fött upp. Dom var 200 pigga Corys i den gruppen. Jag har bott här i 10 år nu, och han är inte kläckt här. Jag tror han är uppåt 15 år gammal när jag tänker efter lite. Synd att jag inte skrivit bok över fiskinköpen och händelser i akvarierna.
Näst efter honom i ålder är nog en kardinaltetra och sen några Corydoras sterbai. Alla dom är mer än 10 år gamla.

Jag har fått in en väldigt lustig flytväxt. Vet inte var den kommer ifrån och har aldrig sett något liknande tidigare. Jag ska fota den när jag har kameran i närheten nästa gång. Sen kanske någon kan hjälpa mig med namnet om jag lägger upp bilden någonstans. Antingen här på Zoopet eller så på Plantswap.