Det gick en jätteskum och vacker film på 2an igår kväll. Extremt sällan jag kollar på TV men nu visste jag att den här gick. Det är en Isländsk regissör som presenteras med fem filmer. Det här var den andra.
Den handlade om en Japansk man som mist sina föräldrar i en olycka på Island sju år tidigare. Nu "tvingade" hans farfar honom att åka till den plats där föräldrarna dog för att utföra en ritual så att deras andar skulle få ro. Det här utspelades på vintern och han skulle ta sig en bra bit in i landet... på dessa oändliga vägar... med en gammal citroenpadda. En Isländsk roadmovie kan man nog kalla det. Nu blev jag ju sugen på att någon gång åka till Island på vintern också
Och glasbitarna ligger så fint på köksbordet fortfarande. Jag hade en idé att silicona medan jag kikade på filmen, men det funkade inte. Filmen var för vacker för att släppa ögonen från.

Nu jobbar jag em och har sen ledig helg. Då ska ett gäng, med mig och Janne också, åka ner mot Omberg för att bo i vandrarhem och fota lite.

Annars så mår alla räkor finfint och Glossolepisynglen växer sakta till sig. Dom är lite drygt 10 mm nu, men lite rundare/knubbigare. Ser inte ut som en tråd med ögon och mage utan aningen mer som en fisk.

Jo just det ja, jag band fast lite mossor på plastplattor igår kväll. Plattorna fick jag några av av Paatsu för att testa. Han har klippt till dom själv och dom är väl ca 7x5 cm med små jack klippta varje cm runt om för att få sytråden att sitta kvar som man lindar fast mossan med.
Jag moddade dom lite då jag satte igång, gjorde hål med hålslag runt så det skulle bli lite cirkulation.

Nej om man skulle diska lite kanske...