Jaha så var vattenbytena avklarade igen. Det börjar kännas lite trist med dom nu. Få se om jag inte ska minska lite på karantalet... fast å andra sidan skulle jag vilja prova att få galaxyyngel genom att flytta gruppen.

Har äntligen tagit mig i kragen och börjat kolla med Gabbi på A-lagret om "mina" Slimlinebakgrunder. Det blir ett jätteprojekt att få ner såna i karen. Kanske tömmer jag 160-liters regnbågskaret och passar på att byta sand i det. jag har bläster i det och gillar det inte, det är alldeles för ljust för min smak. Fin råda skulle ju vara tjusigt mot röd slimlinebakgrund Då kunde jag bygga filterhörna också.

Jag och Janne var upp till Stadium uppe vid Barkarby Outlet häromdagen. I kassan bredvid den vi betalade vid stod en kille som jag tyckte jag kände igen... jodå, det var Robin från Naturfotoforum. Vi snackade en stund och då visade det sig att han var sambo med Gabbi Otroligt vad världen är liten.

Annars så fortsätter jag städa och röja hemma. Fyller soptunnan varje vecka med allsköns onödiga prylar jag samalt på mig. Nu går det ju att komma in i klädkammaren igen, det var ett tag sen sist.
Röjer i bokhyllan också och kastar sånt jag aldrig kommer att läsa igen, och en del jag inte läst överhuvudtaget. Jag har varit med i en del bokklubbar och samlat på mig. På något sätt har jag haft en spärr att kasta böcker tidigare. Men nu när jag börjat göra mig av med skräpet känns det så skönt