Ja inte finns det några problem med för varma kar den här sommaren i alla fall Vi borde ha stannat på Island där solen fanns Fast iofs vet jag inte om den finns kvar där längre.
Nu är sista semesterveckan och vi gör väl inte så himlaa mycket egentligen. Det blev en sväng in till Kungsträdgården på fotofestivalen i helgen, men då regnade det.
Igår tyckte Janne att vi skulle måla om hans vardagsrum, så vi åkte till Bauhaus (stavning?) och köpte färg, plast, rollers, spackel, penslar, spackelspadar, målartejp och säkert något annat. Sen satte vi igång. Jag har en akvariehylla där med tre kar. Tömde ur så mycket vatten som möjligt och så knuffade/drog vi allt lite försiktigt så att det gick att komma åt bakom. Sen knuffade vi in det en bit och jag fyllde på igen. Idag gjorde jag om det, tömde, flyttade hyllan och Janne målade bakom, tillbaks med hyllan och påfyllning med vatten. Så nu har de fått två 90% vattenbyten två dagar i rad... attan vad klart vattnet är

Sen åkte vi till Bauhaus igen och köpte fyra spånskivor, lite regelvirke, två skohyllor, några krokar och en stege och försökte få in allt i bilen... det gick inte så bra Men det gick att åka med luckan bak lite öppen, så då gjorde vi det... ända till mitt hem. Vi ska lägga lite golv ovan min carport så att jag får med förrådsutrymme. Det blir superbra, jag kommer åt det genom förrådet.
Passade på att mata alla firrar och räkor också, blåögonynglen såg feta och fina ut.

Och nu har vi slappat lite igen, kollade friidrott i TV. Det är så dåligt väder så man har ingen lust att fota heller. Typiskt, vi har hittat storlom i en sjö precis i närheten, men det funkar inte att fota när det är så mulet/mörkt som det är om dagarna.

Hemsidan är väl påfylld med gamla och nya foton. Jag ska nog sortera lite hårdare senare och plocka ner lite vartefter jag fotar nytt. Men om någon saknar något gammalt så hojta till så ska jag leta lite. Jag kom på att jag har rätt roliga sv/v bilder på häger på is som jag inte lagt upp. Men det blev lite mer "sport".
Måste också lägga upp en akvariemapp också. Men det gör jag senare

Det här blev ett ovanligt tråkigt inlägg, tror jag. Men det är så sommaren är... lite seg och tråkig... men det är lite skönt ändå att slippa för hett väder. Det blir jag bara på dåligt humör av