Ja nu jäklar närmar sig Islandsresan med stormsteg. Jag ska bara jobba ett nattpass och sen åker vi mitt på midsommardagen.

Jag har hållit på och byta vatten i alla kar lite extra mycket nu, och försökt mata upp lite mer. Jag är inte ett dugg orolig för de vuxna firrarna eller för räkorna men har några omgångar med väldigt små blåögonyngel (Pseudomugil gertrudae) i två räkkar där jag inte förväntar mig att de minsta ska klara sig.
Appropå klara sig så blev jag tvungen att nacka min stora gamla ancistrushona Big Mama. Hon blev väl sisådär minst 14 år gammal och 14,5 cm lång totalt, men jag vet att de ska kunna bli betydligt mycket äldre. Hon har sett lite risig/sliten ut några månader men ätit bra och varit rund och fin i kroppen. Nu hittade jag henne ännu mer sliten och döende. Tur i oturen att jag hittade henne innan resan. Annars hade nog alla firrar i det karet strykigt med om hon fått ligga där och ruttna i en vecka. Jag har hela mitt stora fina Corydoras sterbaistim på ca 15 st vuxna individer där i.

Min hemsida ligger fortfarande nere Jag skulle byta layout från Porta till Xoda-gallery men det är något som inte funkar med mitt webhotell. Annars är jag så nöjd med det, Loopia, så jag vill inte gärna byta det också. Xoda-gallery är det en kille på Naturfotoforum som skapat och han skulle kika lite på mitt problem, men har visst inte hunnit det än. Jag måste ju få upp det snart så att jag kan lägga upp de nya bilderna på Sisas ungar då de var sju veckor och på de kommande Islandsbilderna. Få se om jag laddar upp Portagalleriet igen tillfälligt.

Annars så har Robban på Nikonforum lagt upp några filmsnuttar från forumträffen i Linköping här:
http://nikonforum.se/forum/viewthread.php?forum_id=49&thread_id=2896&pid=2058 4#post_20584

Hoppas det blev en länk som funkar.
Sen har ju Naffo, våran forummascot kommit hem från Florida, varit en sväng hos en forummedlem neråt ladet och ska nu till Spanien med en annan forummedlem.
http://www.naturfotoforum.se/forum/viewtopic.php?t=1810

Nej nu ska jag betala lite räkningar