Igår åkte jag till MammaMia och spanade in Sisas bedårande kattungar. Ooooohhhhh... så söööööta dom är, och så duktig fina Sisa är. Jag fotade lite men har inte tillgång till en vettig dator förrän fredag em, men då lägger jag in några bilder här i dagboken
Spanade även in grodynglen, räkorna, Hoyorna och alla fiskar. Jag fick tom syn på det lilla hemliga ynglet hos B.brigittae och B.merah.

Mina vackra tyska sv/v Breviataräkor kommer att ha en babyboom utan dess like innom några veckor, om allt går bra. Jag kan se i alla fall sju honor fulla med rom nu
Iofs har de stora tappat all vit färg nu och är "bara" svarta med transparenta ränder. Men dom är pigga och vackra.
I deras kar simmar det omkring minst sex blåögonyngel nu. Dom största tar nykläckt artemia redan. Det betyder att dom är några veckor gamla redan.

Janne jobbar hårt med sitt www.naturfotoforum.se Nu kan man länka in bildserier med mp3-ljud också. En kille på forumet hade lagt upp en underbar serie på skalbaggar på extremt nära håll... och lagt till ljudet av lejon. Jag garvade så jag höll på att trilla av stolen när jag såg och hörde det första gången.
Samma kille hade också lagt upp en serie på grodor i en damm med grodkväkanden till.

Nej om jag skulle gå ut och skrubba fågelbadet