Slit och släpdag igen. Ledig men det hann jag inte känna

Började med att sitta vid datorn alldeles för länge igår natt och sen ligga och läsa en rysare om vampyrer i Blackeberg. Så jag kom inte upp så tidigt som jag velat idag.
Men efter lite datorkoll och frukost åkte jag och letade efter en speciell gräsmattegödning. Lite dum i huvudet är jag nog som göder gräset, men nu har jag ju en eldriven klippare i stället för handjagaren
När jag väl hittade gödningen på ett gardencenter visade det sig att det ska inte spridas ut förrän det är ca 18 grader ute. Ja, ja, då har jag det hemma i alla fall.
Sen handlade jag lite och letade efter ekologisk äppelcidervinäger till mina vinägermikromaskar. Inte fanns det någonstans i Mörby centrums alla butiker. Kollade i Hälsokostbutiken också men dom hade inte heller. Inte ska mina fina maskar behöva simma i konserveringsmedel inte. Jag får leta vidare i stan i stället.

När jag kom hem stod det en blombukett utanför dörren. Jag tänkte att den skulle till någon granne, men den var faktiskt till mig. Det var Janne som fixat blomsterbud åt mig. Gullegubben, och jag som inte ens fyller år eller så.

Sen blandade jag jord åt mina St.Paulior och planterade om nästan alla. Sparade bara två relativt små plantor som jag fick av Tummen förra våren, och en stor planta som gömde sig bakom en av gardinerna.
Appropå gardiner så klippte jag isär alla Hoyor också. Dom var ju nästan på väg ut, och den gröna chlorantan, mästerrymmaren, blommade bakom gardinen högt upp i persiennsnörena. Jag klippte ner den också
Klippte av några knoppar på en stor brokbladig multiflora också. Den kladdar ju ner hela golvet om den får hållas

Efter det lagade jag mat, thaigryta med lax. Sen började jag med vattenbytena, som är klara nu.
Och så rippade jag två CD-skivor (varav en dubbel) och lade in dom i mp3-spelaren. Skönt med lite nytt i den.

Nu tror jag att jag ska lägga mig och fortsätta läsa om vampyren i Blackeberg