Idag var jag och köpte en burk idiotdyrt räkgranulat på Södermalms akvarieaffär. Jag har jobbat halvnatt och kom inte hem till räkorna förrän nu och kunde inte låta bli att släppa ner några korn i karen. Jäklar vilket slagsmål det blev om maten. Speciellt tigerynglingarna slog som sjutton om bitarna. Jag trodde väl att räkorna skulle sova nu när det är mörkt i karen.
Jag har inte tänkt föda alla mina räkor med det här dyra kornen, men humleräkorna kanske kommer igång med förökningen lite bättre om dom får det. Sen måste Burmaräkorna få lite så det går bra med graviditeterna

Jag körde tåg upp till Märsta rätt sent i kväll. Väl däruppe upptäckte jag en kille som satt och sov med hela golvet framför sig nerspytt. Jag skakade lite på honom och han for upp och ut. Tänkte att han är nog inte vaken än så jag gick efter honom lite och frågade vart han egentligen skulle. -Upplands väsby, blev svaret. Det var bara att leda på honom igen. I väsby så tog han sig av helt själv utan att behöva bli väckt, men då jag gick ut i vagnen och spanade efter honom hittade jag två utliggare med en rullator som låg och sov helt utslagna på varsitt säte. Var sjutton hade dom klivit på? Ja, ja jag lät dom vara och fortsatte mot stan medan jag ringde och fixade så att någon skulle kolla till dom framme i stan sen. Men när vi väl kom dit så kom utliggarna av för egen maskin och med rullatorn. Det märktes att det var fredag idag.
Och i morgon, hm... lördag, ska jag jobba natt

Förresten så har Janne naturfotoutställning på Lilla G på Västerlånggatan 56 i Gamla stan fr o m i dag (lördag) kl 13. Den håller på en knapp vecka.
www.arleklint.se