Inget speciellt har hänt nu heller. Fast jag ser att en första kull med Crystal red har kläckts i 120-literskaret. Räkynglen håller till inne i en tuss javamossa och en glasormbunke (Bolbitis). Inte är dom stora inte men snabba är dom

I morgon är sista arbetsdagen innan semestern Det ska bli så kanonskönt med lite ledigt. Inga konstiga arbetstider... sitta vid datorn precis hur länge som helst på kvällarna eller kanske inte just det.

Det är rätt rörigt, men roligt på jobbet nu. Pendeltågen som körde ihop i Märsta står kvar fortfarande och blockerar ett av två spår som pendeltågen använder. Trasorna ska bort antingen i morgon eller senast i helgen. Det var tvunget att laga lite grejer på plats innan det går att flytta dom.
Att ett spår är blockerat rör till det ordentligt. Idag tex var jag ute och växlade tåg på spår där jag aldrig tidigare åkt. Jag vet inte varför jag tycker det är så kul... kanske för man får prata ihop sig med tågklareraren om hur vi ska göra för att det ska gå fort och vara säkert.
I morgon har jag samma tur som idag, så då blir det växling i Märsta två gånger igen

Stackars Janne har åkt på en muskelinflamation i nacken. Han är ordentligt sänkt av det. Hoppas han blir bättre snart. Då ska vi alla fall ut och cykla en massa. Jag har lämnat in min gamla vanskötta cykel hos en riktigt cykelreparatör. Jag trodde inte såna fanns kvar längre. Så snart har jag en cykel med nya däck, nytt styre (hade bockstyre, så gammal är den) och fungerande bakbroms.

Nej nu måste jag lägga mig.
Natti-natti