... heter en bok som jag läste för en del år sen.
Men vad jag tänkte skriva om är att min och Jannes trollsländeäng är "förstörd" av en stooor flock nyfikna hästar.
Vi gick dit igår kväll igen och då har hästarna trampat, och betat ner nästan all trollsländelandningsbana i form av högt gräs. Dom har dessutom skitit kopiösa mängder överallt.
Vi gick där bland hästarna och fotade lite ändå. Men om ytterligare någon dag finns det nog inget högt gräs kvar. Hästarna är oerhört nyfikna och Janne utbrast efter ett tag att han inte riktigt gillade att ligga ner och fota och plötsligt kommer en häst framsmygande och börjar slicka myggmedlet av honom
En av dom smakade lite på mitt stativben.

Jag gjorde kallvattenbyten i alla kar hemma hos mig i går efter jobbet. Det var uppåt 29-30 grader i karen nu, men varken fiskar eller räkor verkade må dåligt. De gravida Tigerräkshonorna såg finfina ut och rommen har börjat ljusna lite. Det borde vara ca 14 dagar kvar till kläckning.

I förmiddags fick jag en liten chock då dom på nyheterna på radion pratar om att två pendeltåg kolliderat i Märsta. Om jag kommer ihåg rätt så kommer det näst sista tåget för kvällen upp och väntar in nästa en halvtimme senare. Det andra kopplar ihop med det första och sen körs dom ihopkopplade ner till Centralen.

Ja, ja får väl höra vad som hände senare.