Nu har jag då fått ut nya uniformen, rätt dålig passform och färgkombinationer som skär sig men va f-n... det är ju bara jobbkläder. Jag fick också ut nytt jobbleg. och handdator I handdatorn finns en kamera med både vidvinkel och macroläge och så kan man ringa med den också Jag har suttit några timmar och försökt komma underfund med hur den funkar och nu tror jag att jag har lite kläm på det. Hittade till sist väckningsfunktionen också.

Annars så har jag gjort vattenbyten överallt och firrar och räkor mår fina fisken.
Häromdagen kapade jag en knippe med bambu i lite olika grovlek och tryckte ner i det lite större karet jag har Crystal redräkor i. Det blev rätt snyggt, eller lite snyggt i alla fall. Jag är urkass och ointresserad av att "designa" växterna i karen jag har. Allt som växer bra är bra och det andra struntar jag i. Har jag väl planterat en växt så flyttar jag den inte även om den blir för hög och står längst fram mot frontrutan.
Jag såg att tre Crystalynglingar har rom nu i 120-literskaret och jag fick syn på en 10 mm riktigt fin liten pyttis i samma kar. Det var ju en liten, liten en som klamrade sig fast när jag flyttade över de lite större CR. Lillen har tydligen överlevt bra.
Jag har nu flyttat över tre "gamla" honor med rom från lilla 37.5-literskaret till nya plus lite ynglingar till. Nu går det mest yngel från två olika kullar i lilla karet. Dom större är lite drygt 10 mm och dom minsta 5-6 mm.

Janne och jag har köpt löpskor äntligen. Vi har snackat om det sen i våras och i söndags fanns ingen återvändo. Så på kvällen stack vi ut på en ca 5 km lång grusvägsrunda. Hum... det var bra dålig kondis man hade, det var det Men fortsätter man ca 3 ggr/veckan så kommer det nog att bli så bra så. Undrar hur många gånger man får hålla på för att orka springa 5 km i streck? Förut var det ingen match alls, sprang 10 km utan problem, men det var innan jag bröt höften för 10 år sen. Usch vad tiden går
Nej nu måste jag leta reda på en bok om streching som ska finnas någonstans i mina gömmer, och så borde jag ha några shorts och gamla urtvättade linnen/t-shirts längst ner i någon byrålåda eller garderob.

Förresten har jag ledsnat på fototävlingen just nu. Det känns som om jag inte kommer att skicka in något om det inte är något extraordinärt. Jag är så less på allt tjafs som varit och är. Kanske jag ändrar mig, kanske inte.